Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
4. listopadu 2022 v 20:49
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Šéf studia Warner Bros. chce natočit další filmy s Harrym Potterem, pokud se na nich bude podílet J.K. Rowling

Šéf studia Warner Bros. chce natočit další filmy s Harrym Potterem, pokud se na nich bude podílet J.K. Rowling
Zdroj: WBD
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER J.K. ROWLING WARNER BROS.
Uložit Uložené

Šéf studia Warner Bros. Discovery plánuje natočit nového Pottera a Supermana.

Šéf studia Warner Bros. Discovery David Zaslav během prezentace pro investory potvrdil, že studio je za poslední kvartální čtvrtletí ve ztrátě 2,4 miliardy dolarů (minulé čtvrtletí to bylo až 3,4 miliardy). Zaslav však „jedním dechem“ potěšil investory, když řekl, že chce vytvořit nové filmy o Harrym Potterovi. Informuje o tom Collider.

Není jisté, zda myslel přímé pokračování Harryho Pottera nebo filmy jako Fantastická zvířata, ale vzhledem k neúspěchu (jak kasovnímu, tak kritickému) Fantastických zvířat zřejmě myslel na hlavní sérii Harryho Pottera. Doslova řekl, že Harryho Pottera nenatočili už 15 let a nového Supermana už 13 let.

Doporučeno
Daniel Radcliffe vysvětlil, proč se postavil proti slovům J. K. Rowling o queer a trans lidech Daniel Radcliffe vysvětlil, proč se postavil proti slovům J. K. Rowling o queer a trans lidech 2. listopadu 2022 v 11:10

David Zaslav však zřejmě nezná největší filmové série svého studia, jelikož poslední Potter byl v kinech před 11 lety a poslední Superman zase před 9 lety. V každém případě můžeš počítat s tím, že současné vedení studia plánuje nového Harryho Pottera. Zda se vrátí původní herci, nebo ho natočí s novými, není jisté.

Zaslav totiž chce nové filmy vytvořit ve spolupráci se spisovatelkou knih J. K. Rowling. Proti jejím transfobním vyjádřením se však ohradili jak Daniel Radcliffe (Harry Potter), tak Emma Watson (Hermiona) i Rupert Grint (Ron Weasley). Nemluvě o tom, že Radcliffe už léta tvrdí, že zatím nemá zájem natočit nového Pottera. 

Harry Potter
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse