Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2022 8:20
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Joseph Quinn a Lupita Nyong'o si zahrají ve filmu Tiché místo: Den první. Napínavý thriller ukáže invazi mimozemšťanů

FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Spin-off hlavní série zobrazí zcela nové postavy a ukáže nám, jak vypadal svět během prvního dne invaze téměř nepřemožitelných, obrněných mimozemšťanů.

Server Deadline informuje, že hvězda 4. série Stranger Things Joseph Quinn alias Eddie si zahraje v novém filmu ze série Tiché místo. Nepůjde o třetí část, ale vedlejší, takzvaný spin-off film rozšiřující tento filmový svět.

Doporučeno
Princezna zakletá v čase 2 zpomaluje čas při sledování. Vizuálně je ale skvělá Princezna zakletá v čase 2 zpomaluje čas při sledování. Vizuálně je ale skvělá 17. listopadu 2022 20:00

Děj se zaměří na první den invaze mimozemšťanů, jejichž pancíř je příliš silný a nepronikne jím ani výstřel z tanku. V průběhu prvních dvou filmů však hrdinové zjistili některé z jejich slabin. V novém filmu však lidé vůbec nebudou vědět, jak se proti těmto stvořením bránit.

Kromě Quinna si ve filmu zahraje také Lupita Nyong'o, kterou můžeme vidět ve snímku Black Panther: Wakanda Forever. Premiéry thrilleru A Quiet Place: Day One se dočkáme 8. března 2024. Režírovat bude Michael Sarnoski (Pig s Nicolasem Cagem), přičemž si napíše i scénář, a to podle nápadu Johna Krasinského, který napsal a zrežíroval první dvě části.

Quiet Place
Zdroj: Paramount
Domů
Sdílet
Diskuse