Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2023 14:47
Čas čtení 0:38
Martin Adam Pavlík

Nový seriál na Netflixu nabízí netradiční experiment. Kaleidoscope si můžeš pustit v jakémkoli pořadí a stále bude dávat smysl

Nový seriál na Netflixu nabízí netradiční experiment. Kaleidoscope si můžeš pustit v jakémkoli pořadí a stále bude dávat smysl
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Tvůrci nabízejí netradiční interaktivní zážitek.

Netflix přinesl 1. ledna nový seriál, ne však ledajaký. Jak píše Independent, jedná se o zajímavý a netradiční experiment, jehož cílem je interaktivita s divákem. Epizody Kaleidoscopu si totiž můžeš pustit v jakémkoliv pořadí, přičemž seriál by ti měl pokaždé dávat smysl.

Osm dílů je pojmenovaných podle barev, a sice žlutá, zelená, modrá, oranžová, fialová, červená, růžová a bílá. Ty se však můžeš rozhodnout, kterou epizodou začneš. Můžeš si tedy seriál pustit klidně i od konce.

Doporučeno
Ivánek skončil v psychiatrické léčebně a Nastěnku málem uškrtil milenec. Život herců z Mrazíka pohádku nepřipomínal Ivánek skončil v psychiatrické léčebně a Nastěnku málem uškrtil milenec. Život herců z Mrazíka pohádku nepřipomínal 29. prosince 2022 8:30

Tvůrcem kriminální minisérie o velkolepé loupeži, u které jde o sedm miliard dolarů, je americký spisovatel Eric Garcia. Hlavním hrdinou nového netflixovského hitu je tvář známá všem milovníkům seriálů Breaking Bad a Better Call Saul Giancarlo Esposito, který v nich ztvárnil postavu Gustava Fringa.

Netflix uvádí, že pořadí, ve kterém si diváci Kaleidoscope prohlédnou, ovlivní jejich pohled na příběh a postavy. Každý tedy může zažít jedinečný zážitek. Nadšení diváci nyní s dilematem řeší na sociálních sítích, v jakém pořadí je nejlepší se na seriál podívat.


Domů
Sdílet
Diskuse