Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. února 2023 16:40
Čas čtení 0:41
Adriana Královičová

FOTO: Cristiano Ronaldo prodává svou vilu v Portugalsku za 147 milionů korun. Má krytý bazén a tenisový kurt

FOTO: Cristiano Ronaldo prodává svou vilu v Portugalsku za 147 milionů korun. Má krytý bazén a tenisový kurt
Zdroj: Getty Images/Alex Pantling/Staff
OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložit Uložené

Portugalský fotbalista aktuálně žije a hraje v Saúdské Arábii.

Cristiano Ronaldo prodává moderní portugalskou vilu za 6,2 milionu eur (zhruba 147 milionů korun). Fotbalová hvězda se nedávno přesunula do Saúdské Arábie, kde podepsala smlouvu s týmem Al-Nassr.

Luxusní sídlo se nachází v prominentní lokalitě Alderley Edge. Nový majitel nebo majitelka si bude moci užívat krytý bazén, moderní posilovnu, tenisové kurty či vodní a relaxační zóny. Nechybí velký kinosál. Dům má k dispozici sedm ložnic a šest koupelen, které jsou určeny pro hosty. Honosná vila se pyšní obrovskou garáží, do které se vejdou čtyři auta.

cristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalista
Zdroj: jackson-stops.co.uk

Fotbalista spolu s partnerkou Georginou Rodriguez a osobním týmem momentálně bydlí v luxusním apartmá v hotelu Four Seasons v centru Rijádu. Obývají 17 pokojů a měsíční nájem je stojí přibližně 280 000 eur (zhruba 6,6 milionu korun).

Cristiano Ronaldo aktuálně staví další dům v Portugalsku, kde pravděpodobně plánuje dožít důchod. Stát bude také v jedné z nejluxusnějších lokalit Quinta da Marinha. Vila má rozlohu až 2720 čtverečních metrů, Cristiana stála 17 milionů dolarů (zhruba 403 milionů korun). Aktuálně je ve výstavbě.

Fotografie vily, kterou fotbalista prodává, najdeš v galerii:

cristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalistacristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalistacristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalistacristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalista
Zobrazit galerii
(17)
Domů
Sdílet
Diskuse