Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. března 2023 15:33
Čas čtení 0:30
Kristýna Dobiášová

Miley Cyrus zpátky na Disney. K vydání nového alba chystá speciál

Miley Cyrus zpátky na Disney. K vydání nového alba chystá speciál
Zdroj: Wikimedia Commons/Raphael Pour-Hashemi/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI HUDBA MILEY CYRUS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zpěvačka Miley Cyrus si pro fanoušky přichystala další vystoupení ze série Backyard Sessions. Speciál vyjde 10. března na Disney+ společně s uvedením nového alba Endless Summer Vacation.

Cyrus oslaví vydání nového alba speciální událostí s názvem Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions). Tu najdeš 10. března na streamovací platformě Disney+. Společnost nadcházející událost okomentovala slovy: „Vítej doma.“ Připomíná tím fakt, že Miley Cyrus začínala na Disney Channel v seriálu Hannah Montana.

Zpěvačka je výkonnou producentkou tohoto hudebního speciálu. Backyard Sessions jsou pro ni již oblíbeným konceptem. Poprvé tuto sérii vystoupení z venkovního prostředí zahájila v roce 2012.

Umělkyně představí nové album Endless Summer Vacation, které se skládá z osmi skladeb. Neopomene ani nedávno vydaný hit Flowers. Diváky také čeká vystoupení s Rufusem Wainwrightem, kanadsko-americkým zpěvákem. 

Domů
Sdílet
Diskuse