Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2023 9:22
Čas čtení 0:54
Radim Šlechta

Rodinu zachránila před smrtí Buffy, přemožitelka upírů. Na virální historku z TikToku reagovala i samotná Sarah Michelle Gellar

Rodinu zachránila před smrtí Buffy, přemožitelka upírů. Na virální historku z TikToku reagovala i samotná Sarah Michelle Gellar
Zdroj: Twentieth Century-Fox Film Corporation
NEWS FILMOVÉ OSOBNOSTI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kdyby otec od rodiny příliš nemiloval seriál pro teenagery, byl by i s celou svojí rodinou nejspíš mrtvý.

Nikdy nevíš, co ti může zachránit život. V případě rodiny uživatele TikToku, vystupujícího pod přezdívkou @sloppyjoey17, to byla láska jeho otce k Buffy, přemožitelce upírů. Díky tomu, že si prostě nemohl nechat ujít novou řadu, dokázal zachránit hned několik životů během přírodní katastrofy.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš Českou republiku? Vyplň si slepou mapu KVÍZ: Jak dobře znáš Českou republiku? Vyplň si slepou mapu 9. března 2023 17:30

„Finále sezóny nebo finále série se blížilo a já jsem si ho nechtěl nechat ujít. Spustily se sirény a blížilo se tornádo, bla, bla, bla. Tvoje matka se tehdy strašně bála, všechny vás sebrala a se sousedy jste šli do krytu,“ popisuje otec událost v jednom z videí na TikToku.

On sám ale neodešel, protože finále hororového dramatu pro teenagery se blížilo, a v jeho sledování ho nemohlo zastavit dokonce ani tornádo. Po několika hodinách sledování mu došlo, že „něco není v pořádku“. Když došel až ke krytu, zjistil, že na dveře spadl strom a několik lidí je uvězněno uvnitř.

„Kdybych s vámi všemi uvízl v tom zas*aným sklepě, byli bychom všichni mrtví,“ přiblížil na videu. Podle autora videa tak jeho rodina vděčí za život nejen svému otci, ale i představitelce přemožitelky upírů Sarah Michelle Gellar.

Doporučeno
Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? Pedro Pascal mění pravidla maskulinity aneb Proč ho všichni tak milují? 9. března 2023 11:00

Video dosáhlo neuvěřitelného počtu téměř dvou milionů zhlédnutí a dostalo se i k samotné seriálové Buffy. Ta na svém Instagramu uvedla, že jí rodina nedluží vůbec nic.

Domů
Sdílet
Diskuse