Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2023 16:00
Čas čtení 1:41
Denisa Šútorová

Rihanna ovládla Oscary 2023, předvedla emotivní vystoupení a neskutečné outfity

Rihanna ovládla Oscary 2023, předvedla emotivní vystoupení a neskutečné outfity
Zdroj: Getty Images/Mike Coppola
MÓDA OSCAR 2023
Uložit Uložené

Přestože nominaci za nejlepší původní píseň neproměnila, Rihanna se stala královnou večera. Podívej se, jak to rozbalila na pódiu i na červeném koberci.

Poté, co nedávno ovládla poločas na Super Bowlu, se jí podařilo zmocnit i předávání Oscarů. Zpěvačka zářila na červeném koberci, na pódiu, ale i po boku A$AP Rockyho. Hrdý „baby daddy“, kterému by podle portálu Page Six měla patřit cena za přítele roku, nechyběl ani v hledišti.

V článku ti přinášíme ty největší momenty, o které se v noci na pondělí našeho času v Los Angeles postarala Rihanna, ale nezapomeň ani na galerii, kde najdeš ostatní róby červeného koberce. Pojďme tedy na to!

rihanna, oscars
Zdroj: Getty Images/Mike Coppola

Úspěšná zpěvačka a podnikatelka, která momentálně očekává svého druhého potomka, se nejprve ukázala na červeném koberci (nebo tedy spíše na champagne carpet) s největším půvabem v hnědé róbě na míru od značky Alaïa. Kožený model s topem a rozparky na sukni doplňovalo rovněž hnědé žerzejové body, díky kterému vyniklo i těhotenské břicho.

Ke svému looku sladila vysoký drdol, výrazné náušnice a podpatky Giuseppe Zanotti. Paparazzi, ale ani ostatní přítomní z ní nemohli odtrhnout zrak.

Svou účast a vystoupení na Oscarech potvrdila na svém Instagramu už 5. března. Pod fotku plačícího syna napsala: „Můj syn, když zjistil, že na Oscary jde jeho sourozenec, a ne on.“ Fotka si vysloužila téměř 8 milionů lajků.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihannin hvězdný moment, během kterého na červeném koberci vypadala jako femme fatale, vystřídala obrovská nálož emocí. Na pódiu v Dolby Theatre totiž pořádně procítila svůj nejnovější hit Lift Me Up z filmu Černý Panter: Navždy Wakanda, za který si vysloužila i oscarovou nominaci v kategorii Nejlepší původní píseň.

rihanna
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter

Kromě úsměvu a podpory od A$AP Rockyho, který na její počest pozvedl sklenku se šampaňským, si Rihanna vysloužila i standing ovation. Kromě toho, že jsme z jejího výkonu měli husí kůži, je třeba vyzvednout i její dokonalý černo-stříbrný outfit z kolekce Maison Margiela Artisanal, který pro RiRi navrhl samotný John Galliano.

Po vystoupení si Rihanna konečně vydechla a spolu s A$AP Rockym si vychutnávali zbytek Oscarů.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

K rapperovi, který měl na sobě elegantní bíločerný smoking, sladila Rihanna třetí, ale o nic méně nádherný outfit složený z elegantního, ale odvážného zeleného topu, hedvábné sukně a kožených rukaviček Bottega Veneta.

Doporučeno
Aftersun: Nejvýraznější loňský debut ti odpoví na všechno, co tě zajímalo o tvých rodičích, ale bál*a ses zeptat Aftersun: Nejvýraznější loňský debut ti odpoví na všechno, co tě zajímalo o tvých rodičích, ale bál*a ses zeptat 18. května 2023 11:00

Vrchní část outfitu nechala vyniknout Rihannin dekolt, ale znovu i břicho. V neposlední řadě její tvář kromě jemného make-upu krášlí i úsměv od ucha k uchu. Je vidět, že zpěvačka září, a my se jako věrní fanoušci těšíme na další podobné momenty. Na závěr už jen tolik, že v galerii níže si můžeš vychutnat i ostatní oscarové róby.

ladygaga, versace, oscarsangelabassett, oscarsanadearmas, oscarsjanellemonae
Zobrazit galerii
(11)
Zpět
Sdílet
Diskuse