Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. března 2023 9:30
Čas čtení 0:51
Jana Chovancová

Ztrapnil nejen sebe, ale také svou dceru. Matka Tekashiho dítěte promluvila o jeho přepadení v posilovně

Ztrapnil nejen sebe, ale také svou dceru. Matka Tekashiho dítěte promluvila o jeho přepadení v posilovně
Zdroj: GettyImages/Shareif Ziyadat/WireImage
ZAJÍMAVOSTI 6IX9INE RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Podle Sary mohl Tekashi přepadení zabránit, ale jelikož tak neučinil, ztrapnil sebe i svou dceru.

Konflikty Tekashiho 6ix9ina jsou podle Sary Moliny, jeho bývalé partnerky a matky jeho dítěte, smutné, protože je nakonec uvidí i jeho sedmiletá dcera. Tvrdí, že při posledním incidentu ztrapnil nejen sebe, ale také svou malou dceru. Píše o tom TMZ.

Tekashi byl napaden ve fitness centru v LA v Kalifornii. Nacházel se právě v sauně, když se do něj pustila skupinka mužů, kteří ho začali mlátit. Snažil se chránit a zakrývat si tvář, ale nakonec byl kvůli četným zraněním převezen do nemocnice. Sara Molina se domnívá, že incidentu se dalo předejít.

Doporučeno
VIDEO: Tekashiho 6ix9ina brutálně napadli a dokopali v posilovně na Floridě VIDEO: Tekashiho 6ix9ina brutálně napadli a dokopali v posilovně na Floridě 22. března 2023 12:32

I přesto, že 6ix9ine neudělal tentokrát nic špatného, byl zbit několika muži. Sara však mluví o tom, že se to nemuselo stát, kdyby měl s sebou svou ochranku. Vzhledem k bohaté historii podobných incidentů se podle ní zachoval lehkovážně.

Bývalá partnerka poukazuje i na to, že se Tekashi tváří, jako by se ho nikdo nemohl ani dotknout. Zmínila i to, že ho nedávno vyhodili z World Baseball Classic, protože tam byl „na mol opilý“. Potyčka mu prý podle ní měla otevřít oči.

Sara se o bezpečnost jejich dcery bojí od začátku Tekashiho konfliktů s jinými rappery. Tvrdí, že se o dceru přestal starat koncem loňského roku, ale přesto to zvládají velmi dobře. Zároveň doufá, že otec jejího dítěte dostane pomoc, kterou podle jejích slov potřebuje.

Domů
Sdílet
Diskuse