Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2023 19:59
Čas čtení 0:41
Lukáš Čelka

Rihanna a ASAP Rocky slaví první narozeniny svého syna. Na Instagramu zveřejnili rodinné fotografie

Rihanna a ASAP Rocky slaví první narozeniny svého syna. Na Instagramu zveřejnili rodinné fotografie
Zdroj: Instagram/@asaprocky
OSOBNOSTI ASAP ROCKY RIHANNA
Uložit Uložené

Malému Athelstonovi poblahopřáli i přes sociální sítě.

Letos v únoru přišla Rihanna s velkým odhalením. Během koncertu Apple Music Super Bowl Halftime show potvrdila, že čeká druhé dítě se svým partnerem, rapperem A$AP Rockym.

Společně s rapperem mají ještě jednoho syna, který v sobotu oslavil své první narozeniny. A$AP Rocky při této příležitosti zveřejnil na svém Instagramu fotografie se svým potomkem a Rihannou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa A$AP ROCKY (@asaprocky)

První snímek v příspěvku zachycuje, jak se malý kluk plazí po dece, zatímco rapper líbá svou životní lásku na tvář. Na ostatních fotografiích pózuje trojice před zrcadlem jako šťastná rodinka.

Kromě fotografií známý hudebník zveřejnil také video, na kterém tančí se svým synem, a kousek ikonického projevu rappera Ol' Dirty Bastarda z předávání cen Grammy v roce 1998, ve kterém říká, že legendární kapela Wu-Tang Clan je pro děti.

Jak píše portál Complex, Wu-Tang Clan spojuje s dítětem Rihanny a Rockyho mnohem větší pouto, než by se z příspěvku mohlo zdát. Podle zjištění Daily Mailu se chlapeček totiž jmenuje RZA Athelston Mayer podle zakladatele Wu-Tang, RZA.

Domů
Sdílet
Diskuse