Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2023 9:31
Čas čtení 0:39
Richard Balog

Kanye West přestal nosit tenisky: Ukázal novou ponožkovou obuv YEEZY Sock Shoes

MÓDA KANYE WEST
Uložit Uložené

Ye pravděpodobně přestal nosit tenisky a jde si pro look postapokalyptického baleťáka. Kontroverzní interpret a návrhář nyní chodí výlučně naboso a v punčochách.

Kanye West v ulicích Los Angeles odhalil novou siluetu obuvi, kterou nejsou tenisky. Společně s partnerkou Biancou Censori, která pracuje jako architectural designer pro interpretovu značku, si vykračoval v modelu YEEZY Sock Shoes.

Jak správně napovídá název, jde o ponožkovou obuv s tenkou koženou podrážkou, kterou Ye doplnil o chrániče holenních kostí podobné těm, jaké nosí bojovníci u kickboxu nebo motorkáři.

Jedná se o první produkt, který West představil po ukončení spolupráce se společností adidas, která v důsledku odloučení přišla o více než 9,4 miliardy korun v tržbách za poslední účetní kvartál podle informací BBC. Ztráty potvrdil i generální ředitel Bjørn Gulden.

Kanye West, Bianca Censori
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Ye svou novou obuv doplnil o černé punčochy, které obepínaly i intimní partie, a rovněž černý vrchní díl ve zkráceném střihu z lesklého materiálu. 

Přihlášku ochranné známky podala společnost Mascotte Holdings, Inc., kterou interpret založil se svým agentem Andrém Bodifordem v roce 2004. Společnost vlastní všechny značky Kanyeho Westa, jak uvádí portál Hypebeast.

Datum vydání „bot“ ani jejich cena zatím nejsou známy.

Domů
Sdílet
Diskuse