Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
19. května 2023 12:34
Čas čtení 0:46
Adéla Ježková

VIDEO: Hollywoodská hvězda obdivuje krásy Prahy v reklamě na české pivo

VIDEO: Hollywoodská hvězda obdivuje krásy Prahy v reklamě na české pivo
Zdroj: Molson Coors
ZAJÍMAVOSTI ČESKÉ PIVO ORLANDO BLOOM ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Podívej se, jak slavný britský herec propaguje české pivo.

Bloom se stal ambasadorem tuzemského piva Staropramen pro Evropu. A dlouho očekávaná reklama je konečně venku, kouknout na ni můžeš například i na YouTube. Herec, nejvíce známý asi z filmové trilogie Pán prstenů, se prochází Prahou a s mokem v ruce vysvětluje, proč se této metropoli říká „zlaté město“. Nakonec skončí až v samotném pivovaru na Smíchově. 

Doporučeno
Nejlepší piva na světě: Plzeňské je v top pětici, vítěz žebříčku tě ale překvapí Nejlepší piva na světě: Plzeňské je v top pětici, vítěz žebříčku tě ale překvapí 4. května 2023 12:12

„Značka Staropramen je především oslavou prvotřídních odborných znalostí. Kdo jiný by ji měl lépe reprezentovat než celosvětově uznávaný herecký talent, jako je Orlando?“ uvedla Debbie Mack, ředitelka pivních značek divize Molson Coors pro Evropu, Blízký východ, Afriku, Asii a Tichomoří.

Panuje přesvědčení, že Bloom má Českou republiku rád – přece jen tu při natáčení Carnival Row strávil spoustu času. Českým fanouškům a fanynkám rovněž neunikly fotografie, které ze svých výprav po Česku sdílel na Instagramu.

Doporučeno
Orlando Bloom bude dělat reklamu českému pivu Orlando Bloom bude dělat reklamu českému pivu 10. května 2023 11:44

„Když jsem tu pár let žil a pracoval, tak jsem se do Prahy zamiloval. Je to báječné město plné úžasných lidí, jen je těžké je uspokojit, když dojde na pivo. Staropramenu se to daří už přes sto let, což značí, jak je dobré,“ vysvětluje v tiskové zprávě.

Anketa:
Jak se ti reklama líbí?
Je to pecka!
Mohlo to být lepší.
Je to pecka!
100 %
Mohlo to být lepší.
0 %
Domů
Sdílet
Diskuse