Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. května 2023 10:17
Čas čtení 0:33
Veronika Dlesková

Známý youtuber oznámil, že má rakovinu

Známý youtuber oznámil, že má rakovinu
Zdroj: Screenshot/Youtube/vlogbrothers
OSOBNOSTI YOUTUBE ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Jedna z nejdéle aktivních osobností na YouTube Hank Green v pátek oznámil, že mu lékaři našli v těle nádor. Ve videu, ve kterém situaci vysvětluje více než 3 milionům svých odběratelů, dodal, že má napadený lymfatický systém.

Hank Green je spoluautorem kanálu vlogbrothers a podcastu Dear Hank & John, které provozuje se svým bratrem Johnem Greenem. Ten je známý především jako spisovatel a autor knih Hvězdy nám nepřály nebo Hledání Aljašky. Frank Green ve videu, které má už více než tři miliony zhlédnutí, oznamuje svým odběratelům, že mu byla diagnostikována rakovina. Informuje o tom CNN

Green je na YouTube aktivní již od roku 2007, tedy od dob, kdy platforma začínala získávat svou dnešní popularitu. Podle Greena je rakovina, která mu napadla lymfatický systém, léčitelná a jeho primárním cílem je teď uzdravení se. „Moc se na to netěším, ale těším se, až tuto cestu začnu následovat,“ dodal.

Youtuber se na svém twitterovém účtu svěřil s tím, že už započal proces podstupování chemoterapie. Green také ujistil své fanoušky, že si zachovává pozitivní náhled na věc, píše server Deadline

Domů
Sdílet
Diskuse