Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2023 9:57
Čas čtení 1:07
Dominik Vetrák

Vin Diesel a Dwayne Johnson se udobřili. Hobbs se vrátí v novém filmu

Vin Diesel a Dwayne Johnson se udobřili. Hobbs se vrátí v novém filmu
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON RYCHLE A ZBĚSILE VIN DIESEL
Uložit Uložené

Válečná sekera byla zakopána.

Zdá se, že hollywoodská telenovela jménem Vin Diesel vs. Dwayne Johnson konečně skončila. Jen několik měsíců poté, co The Rock skončil jako Black Adam v DC, se vrátil do série Rychle a zběsile. Po dlouhých hádkách a nadávkách, které padly mezi oběma herci, se již nazývají „bratry“. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dwayne Johnson (@therock)

Dwayne Johnson to oznámil ve videu, ve kterém zmínil i to, že Hobbse diváci uvidí v samostatném filmu pro jeho postavu, v němž se postaví Dantemu (Jason Momoa) z Rychle a zběsile 10.

Dwayne se do série vrátil v potitulkové scéně posledního filmu. Podle magazínu The Hollywood Reporter nepůjde o Hobbs & Shaw 2 ani Rychle a zběsile 11. Spíše jde o Rychle a zběsile 10,5. Vin Diesel před několika dny navíc potvrdil, že série skončí až po 12. dílu, takže diváky čekají ještě minimálně tři filmy (a následně spousta spin-offů).

Fast X
Zdroj: Universal

Zdá se, že se v samostatném filmu bude bít Hobbs s Dantem. Pomohou mu v tom i další postavy z „rodiny“ Rychle a zběsile, ale Vin Diesel a jeho Dom by ve filmu měli chybět. Další informace tvůrci snímku neprozradili. Scénář napíše Chris Morgan, který napsal 6 dílů ze série, ale vynechal Rychle a zběsile 9 a 10, což se negativně odrazilo na kvalitách snímků.

Doporučeno
V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem V Africe kopal diamanty a policejní psi ho málem zabili. UFC bojovník šokoval svět i The Rocka svým neuvěřitelným příběhem 2. srpna 2023 14:00

Těžko říct, proč bude Vin Diesel ve filmu absentovat, když se s Dwaynem udobřili. Možná za to může jeho vztah s Jasonem Momoou. Server RadarOnline přišel s exkluzivní informací o tom, že herci si příliš nesedli. Respektive Vin Diesel nemá moc rád Momou, protože ho chválili všude po světě, a má pocit, že mu se svou rolí Danteho v Rychle a zběsile 10 vzal vítr z plachet a zastínil ho. Tyto informace však ber s rezervou, protože je nepotvrdil nikdo relevantní.

Domů
Sdílet
Diskuse