Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2023 20:00
Čas čtení 0:44
Martin Adam Pavlík

Oktagon oznámil velký titulový zápas. Losene Keita si konečně změří síly se zkušeným rivalem

Oktagon oznámil velký titulový zápas. Losene Keita si konečně změří síly se zkušeným rivalem
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Fanoušci MMA se v létě mohou těšit na velký zápas.

Oktagon MMA konečně na sociálních sítích oznámil datum očekávaného a odkládaného souboje o nezpochybnitelného krále pérové divize mezi Matém Sanikidzem a Losenem Keitou. Uvidíme ho na pražské Štvanici 29. července.

Zápas se naposledy odložil kvůli zranění gruzínského zápasníka, vypadá to však, že už je plně připraven do boje. Oba v posledním duelu porazili stejného soupeře, Jakuba Tichotu, přičemž šlo o titulové bitvy. Tentokrát si změří síly spolu, aby potvrdili, kdo bude mít právoplatný opasek šampiona.

Doporučeno
Karlos Vémola se po krvavé prohře vrací znovu do boje. Uvidíme ho už brzy na velkolepé akci Karlos Vémola se po krvavé prohře vrací znovu do boje. Uvidíme ho už brzy na velkolepé akci 3. června 2023 17:25

Vzkazy na sociálních sítích si vyměňují už půl roku a při jejich posledním střetu tváří v tvář musela zasahovat ochranka. Ani jeden z nich ještě v Oktagonu neprohrál, přičemž Keita ještě v MMA neprohrál nikdy. Sanikidze má už dvě porážky, ale naposledy prohrál ještě v roce 2018.

Keita získal titul Oktagonu v lehké váze, když knokautoval Ivana Buchingera, poté si řekl, že se stane dvojnásobným šampionem a zkusí i váhu níže. Zatím mu to šlo jako po másle. Na Štvanici by se měl vrátit i Buchinger, jeho soupeře však zatím neznáme. Na legendárním turnaji pod širým nebem uvidíme také Karlose Vémolu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse