Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2023 17:05
Čas čtení 0:47
Tímea Krauszová

Spotify přichází s novou funkcí na offline poslech hudby: Tvůj mix půjde přehrát, i když nebudeš mít signál

Spotify přichází s novou funkcí na offline poslech hudby: Tvůj mix půjde přehrát, i když nebudeš mít signál
Zdroj: Pexels/Cottonbro/volně k užití
TECH SPOTIFY
Uložit Uložené

Spotify přichází s novinkou pro offline poslech hudby. Tvůj Offline Mix automaticky stáhne nedávno přehrané písně, abys je mohl*a poslouchat i bez připojení na internet.

V letadle, na horách či jednoduše během velmi deštivého dne může výpadek signálu způsobit i výpadek tvé oblíbené hudby. Tomu se chce Spotify vyhnout a představuje novinku Tvůj Offline Mix, informuje Mashable.

CEO společnosti Daniel Ek na Twitteru ve čtvrtek představil novinku s tím, že playlist je vymyšlen na chvíle, kdy nemůžeš být online.

Doporučeno
Intimní. Namyšlení. Odvážní. The 1975 jsou především upřímní a dovolí ti být tím, kým jen chceš Intimní. Namyšlení. Odvážní. The 1975 jsou především upřímní a dovolí ti být tím, kým jen chceš 10. června 2023 11:00

Spotify automaticky stáhne tvé nedávno přehrané písně a uloží je pro případ nouze. Konkrétní datum spuštění ještě nesdělili a není jasné, ve kterých zemích novinku představí. Zatím nepotvrdili ani to, zda bude playlist dostupný i pro lidi bez předplatného.

Playlisty si sice můžeš stáhnout již dnes a mít je dostupné offline, ale tento nový mix by měl být speciální. Do výběru se totiž dostanou písně, které posloucháš nejčastěji, a uloží se automaticky, aniž by uživatelé museli na něco klikat. V hudebním seznamu by mělo být dostatek hudby k vykrytí několika hodin bez signálu či internetu, takže ani na long haul lety či výlety v horách se nemusíš speciálně připravovat.

Domů
Sdílet
Diskuse