Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. června 2023 19:08
Čas čtení 0:36
Jakub Paulík

VIDEO: 3. série Witchera se blíží. Podívej se na rekapitulaci a připomeň si, kde skončil příběh

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY ZAKLÍNAČ
Uložit Uložené

Na konci 2. série jsme se dozvěděli více o otci Ciri.

Joey Batey, který hraje v seriálu The Witcher (Zaklínač) postavu Dandeliona/Jaskiera, divákům v novém videu stručně vypráví základní příběh prvních dvou sérií. Zmínil původ Ciri, její trénink na Kaer Morhen a nezapomněl ani na důležitý twist, při kterém jsme se dozvěděli, že jejím otcem je císař Nilfgaardu Emhyr var Emreis.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2023. Čekají nás kolosální světy, brutální rvačky i akční střílečky 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2023. Čekají nás kolosální světy, brutální rvačky i akční střílečky 22. června 2023 11:00

Yennefer v minulé sérii ztratila svoji moc, přičemž zradila Geralta i Ciri. Podle ukázky z nových částí je však už Yenn ve formě a společně s Geraltem brání Ciri před čarodějem Riencem. Po událostech z 2. série, které následovaly po smrti Eskela, musí být trojice hrdinů neustále v pohybu. Rience není totiž ani zdaleka jediný, kdo má zájem o únos Ciri.

Prvních 5 částí Zaklínače se dočkáme 29. června 2023 na streamovací platformě Netflix. Zbývající 3 části Netflix zveřejní 27. července.

Domů
Sdílet
Diskuse