Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2023 16:51
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Trailer: Leonardo DiCaprio a Robert De Niro září v příběhu o původních obyvatelích USA, kteří umírají kvůli ropě

Trailer: Leonardo DiCaprio a Robert De Niro září v příběhu o původních obyvatelích USA, kteří umírají kvůli ropě
Zdroj: Apple
FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO MARTIN SCORSESE
Uložit Uložené

Martin Scorsese láká na nejnovější film dalším trailerem.

Jesse Plemons (Breaking Bad), Brendan Fraser (The Whale), Leonardo DiCaprio (Vlk z Wall Street, Inception), Robert De Niro (Goodfellas, The Irishman). To je jen část nabitého hereckého obsazení nejnovějšího počinu od režiséra Martina Scorseseho (Casino, The Irishman). Drama Killers of the Flower Moon je jedním z nejočekávanějších filmů letošního roku.

Leonardo DiCaprio v něm hraje muže, který se zamiluje do jedné z původních obyvatelek Ameriky z kmene Osedžů. Ti na svém území objeví bohaté zásoby ropy, což přiláká nechtěnou pozornost. Někdo začne členy jejího kmene vyvražďovat, což uvrhne okolí do velké nervozity. Případ začne vyšetřovat i FBI a dojde k řadě vražd a nepokojů.

Ambiciózní drama budou moci divačky a diváci vidět už 19. října, a to i v kinech. Následně bude film dostupný na streamingové službě Apple TV+, která zaplatila za jeho natočení a propagaci.

Domů
Sdílet
Diskuse