Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. července 2023 19:00
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Video: Sex s medvědem? V RPG hře Baldur's Gate 3 je možné všechno

Video: Sex s medvědem? V RPG hře Baldur's Gate 3 je možné všechno
Zdroj: Larian Studios
TECH
Uložit Uložené

Romantické možnosti v RPG titulu Baldur's Gate 3 jsou velmi rozsáhlé.

Tvůrci očekávaného RPG titulu Baldur's Gate 3 ze studia Larian Studios (série Divinity) odhalili v nejnovější prezentaci pro hráčky a hráče několik novinek a záběrů z hraní. Během videa došlo také na konverzaci mezi hlavní postavou a jejím blízkým přítelem druidem. Postavy se trochu rozvášnily a druid se změnil v medvěda, protože nedokázal ovládat své emoce.

Je na hráči, jak tato scéna skončí. Může si vybrat z více dialogových možností a druida poslat pryč, mít s ním sex v lidské podobě nebo ho vyzvat, aby se změnil zpátky na medvěda. Následuje vášnivá scéna, kterou ale tvůrci detailně neukázali.

RPG Baldur's Gate bude oplývat rozsáhlými možnostmi ovlivňování příběhu a takzvanými dialogovými stromy, díky nimž si hráč bude moci vybrat, jak bude s kým komunikovat a jaké vztahy bude mít s dalšími postavami.

Tvůrci řekli, že dokončení hry zabere od 75 do 100 hodin, ale pokud někdo bude chtít hru projít na 100 %, zabere mu to i 200 hodin. Očekávané RPG vychází na PC 3. srpna a na PS5 6. září. Datum vydání na Xbox zatím není známé.

Domů
Sdílet
Diskuse