Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. července 2023 12:01
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Toto je nástupce FIFA 23? Lidé jsou zhrozeni ze špatné kvality EA SPORTS FC 24

Toto je nástupce FIFA 23? Lidé jsou zhrozeni ze špatné kvality EA SPORTS FC 24
Zdroj: Electronic Arts/propagační materiál
TECH EA SPORTS FC GAMING
Uložit Uložené

Společnost Electronic Arts vypustila do světa první trailer z chystaného fotbalového titulu EA SPORTS FC 24.

EA SPORTS FC 24 je nástupcem herní série FIFA, kterou EA až do loňského roku vytvářelo, než nakonec došlo k rozvázání exkluzivní spolupráce s Mezinárodní federací fotbalových asociací.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš monstra a postavy ze Zaklínače? KVÍZ: Jak dobře znáš monstra a postavy ze Zaklínače? 28. června 2023 18:00

Hned v úvodu nové ukázky z chystané hry se nám dostává pohledu do kabin, kde vidíme hráče různých světových velkoklubů, ale i ženské fotbalistky. Vydavatel bude opět sázet na licencování slavných klubů, hráčů či lig.

Společně s hrou byl odhalen i obal pro ultimátní edici hry se známými hráči a legendami fotbalu. Nechybí na něm David Beckham, Ronaldinho, Pelé, Zinédine Zidane a řada dalších. Největší současné hvězdy Lionel Messi a Cristiano Ronaldo však na tomto obalu chybí a neukázali se ani v traileru. 

Řada hráčů se ovšem pozastavuje zejména nad samotným vizuálním zpracováním postav na oficiálním obalu. Obličeje fotbalistů a fotbalistek totiž působí přinejmenším poněkud zastarale. Někteří například vzhled Ronaldinha přirovnávají k postavě z GTA: San Andreas z roku 2004. Další uživatelé se zase vysmáli zpracování fotbalistek, které prý nepřipomínají žádné reálné hráčky.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2023. Čekají nás kolosální světy, brutální rvačky i akční střílečky 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2023. Čekají nás kolosální světy, brutální rvačky i akční střílečky 22. června 2023 11:00

Více informací o hře společnost zveřejní 13. července, kdy budou představeny funkce a novinky v chystaném titulu. Předpokládá se, že hra by měla vyjít na PC a konzole koncem letošního září, zatím to však není oficiálně potvrzeno.

Domů
Sdílet
Diskuse