Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. července 2023 9:26
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Captain Marvel má vlastní tým. V traileru na The Marvels zachraňuje s Ms. Marvel několik planet

Captain Marvel má vlastní tým. V traileru na The Marvels zachraňuje s Ms. Marvel několik planet
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY MARVEL MARVEL FILMY
Uložit Uložené

Sleduj nový trailer na The Marvels, pokračování Captain Marvel, které vyjde v listopadu 2023.

Marvel Studios vydalo druhý oficiální trailer pro The Marvels, pokračování komiksového snímku Captain Marvel. V The Marvels budou Avengerce pomáhat i Kamala Khan jako Ms. Marvel a Monica Rambeau jako hrdinka Proton (schopnosti dostala v seriálu WandaVision).

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Samuel L. Jackson tě zmasakruje na HBO Max, predátor bude pykat na SkyShowtime Co si pustit o víkendu: Samuel L. Jackson tě zmasakruje na HBO Max, predátor bude pykat na SkyShowtime 21. července 2023 16:00

Jak se tyto tři postavy setkají? Jejich schopnosti jsou provázány silami světla. Záporačka Dar-Benn z rasy Kree (Zawe Ashton z filmu Nocturnal Animals) je nějak propojí, takže si tyto tři hrdinky vymění místa v čase a prostoru pokaždé, když aktivují své schopnosti. Pokud se tedy Captain Marvel nachází ve vesmíru a právě letí, může si vyměnit místo s Ms. Marvel (teenagerka Kamala), která právě doma obědvá.

Trailer divákům neprozradil motivace záporačky, a tak zbývá jen doufat, že po Ronanovi ze Strážců Galaxie nepůjde o dalšího nudného Kree bojovníka s touhou po pomstě. V ději bude mít důležitou roli i Nick Fury (Samuel L. Jackson). Dá se předpokládat, že The Marvels se odehrává až po událostech seriálu Secret Invasion. Snímek dorazí do kin 9. listopadu. Režírovala ho Nia DaCosta (Candyman).

Domů
Sdílet
Diskuse