Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2023 15:00
Čas čtení 0:49
Adéla Ježková

VIDEO: Cardi B hodila po fanouškovi mikrofon poté, co ji polil pitím

VIDEO: Cardi B hodila po fanouškovi mikrofon poté, co ji polil pitím
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
HUDBA CARDI B RAP
Uložit Uložené

Americká rapperka si servítky nebere.

Cardi B opět dokázala, že si s ní není radno zahrávat. Zatímco na ni někdo při vystoupení na pódiu v Drai's Beach Clubu v Las Vegas hodil drink, ona ani na sekundu neváhala a oplatila mu stejnou mincí. Na nevychovaného fanouška hodila mikrofon, informuje server Dexerto.

Za svou reakci si na sociálních sítích vysloužila především chválu. „Udělala, co bylo třeba! Lidé by měli přestat házet věci na umělce!“ napsala na Twitteru uživatelka crdisdior.

Nebezpečný trend?

„Tento trend navštěvovat vystoupení umělkyň jen proto, aby se na ně útočilo, je nechutný a doufám, že všichni zúčastnění dostanou stejnou energii zpět,“ dosadila si další.

Doporučeno
VIDEO: Rappera Drakea překvapila velikost podprsenky, která mu přistála na pódiu VIDEO: Rappera Drakea překvapila velikost podprsenky, která mu přistála na pódiu 28. července 2023 15:14

Podle mnohých se totiž jedná o rozšířený trend, kdy účastníci či účastnice koncertů „ze srandy“ hází na vystupující náhodné předměty – od pití po květiny, mobily nebo třeba podprsenky. Podle serveru Today může být za chováním fanoušků jak vzrušení, tak touha po slávě na sociálních sítích.

Na začátku července schytal ránu tvrdým předmětem během koncertování například Harry Styles. Na záběrech je vidět, jak se zpěvák zakloní s bolestivou grimasou ve tváři a chytí se za hlavu. Přímo do oka někdo trefil mobilním telefonem také zpěvačku Bebe Rexhu.

Domů
Sdílet
Diskuse