Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. září 2023 9:10
Čas čtení 0:27
Dominik Vetrák

Japonská Godzilla se vrací ke kořenům. Má k tomu hollywoodský rozpočet

Japonská Godzilla se vrací ke kořenům. Má k tomu hollywoodský rozpočet
FILMY A SERIÁLY GODZILLA: MINUS ONE JAPONSKO
Uložit Uložené

Nový trailer na japonský blockbuster Godzilla: Minus One slibuje hodně odlišný zážitek, než jaký divákům přináší hollywoodský ještěr.

Godzilla: Minus One je japonský blockbuster, který se na Godzillu dívá jako na monstrum, jež dorazí na pobřeží Japonska a začne tam řádit jako přírodní katastrofa. Tato Godzilla se s lidmi nekamarádí. Zabíjí nevinné po tisících, rozbíjí domy, lodě, auta a zašlapuje děti. Pro tuto Godzillu jsou lidé hmyz.

Film se odehrává po druhé světové válce, kdy se Japonsko teprve dává dohromady po devastující prohře. Do toho se musí vypořádat s obrovským ještěrem, kterého nelze kontrolovat a zabíjí vše, na co se podívá.

Snímek vypadá velkolepě a zdá se, že tvůrci na jeho výrobu utratili tolik peněz, co běžné hollywoodské blockbustery, takže to zřejmě bude velkolepé sci-fi. Do kin se film dostane koncem roku.

Domů
Sdílet
Diskuse