Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. září 2023 v 19:42
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Chris Evans a Alba Baptista uspořádali tajnou svatbu. Vzali se u sebe doma

Chris Evans a Alba Baptista uspořádali tajnou svatbu. Vzali se u sebe doma
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Hollywoodský herec Chris Evans a Alba Baptista jsou manželé. Obřad uspořádali o víkendu doma, nechyběli však hvězdní hosté.

Své ano si Chris Evans a Alba Baptista řekli v sobotu při obřadu ve svém domě v Bostonu. O sňatku informoval jako první server Page Six. Herec z Avengerů sdílel informaci i na svém Instagramu, kam přidal fotografii se svou novomanželkou. „Vypadá to, že Chris Evan a Alba Baptista se během víkendu doma vzali,“ stojí v popisku.

Doporučeno
KVÍZ: Doplníš správné hlášky z českých filmových klasik? KVÍZ: Doplníš správné hlášky z českých filmových klasik? 9. září 2023 v 8:30

Mezi hosty na svatbě nechyběla řada kolegů a kolegyň z herecké branže. Chybět neměli ani Evansovi parťáci ze superhrdinskéhu týmu Robert Downey Jr., Chris Hemsworth a Jeremy Renner. Obřad však podle Page Six proběhl za přísných podmínek, kdy přítomní museli podepsat dohodu o mlčenlivosti a nemohli ani nic fotit nebo nahrávat na telefony.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Chris Evans (@teamcevans)

O tom, že Evans a Baptista tvoří pár, se začalo spekulovat loni v listopadu, kdy nejmenovaný zdroj uvedl, že spolu chodí „už více než rok“. V té době Evans pro magazín People uvedl, že do budoucna pomýšlí na svatbu a založení rodiny. Svůj vztah ale dlouhou dobu před veřejností tajili.

Alba Baptista se věnuje herectví stejně jako její manžel. Znát ji můžeš například z filmu Mrs. Harris Goes to Paris z roku 2022, kde měla jednu z hlavních rolí. Její matka je překladatelka a sama herečka umí plynule mluvit anglicky, portugalsky, německy, francouzsky a španělsky. 

Domů
Sdílet
Diskuse