Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. října 2023 7:00
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola daroval přes 100 tisíc korun svému soupeři, kterému dal KO za sedm sekund. „Chci, aby pokračoval,“ řekl

Karlos Vémola daroval přes 100 tisíc korun svému soupeři, kterému dal KO za sedm sekund. „Chci, aby pokračoval,“ řekl
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Sobotní turnaj Oktagon 47 vyvrcholil titulovým zápasem mezi Karlosem Vémolou a Pavolem Langerem. Zápas skončil po sedmi sekundách a po boji se Terminátor blýskl dobrým skutkem.

Karlos Vémola si v Bratislavě připsal hned několik úspěchů najednou. Nejenže v hlavním zápase večera zvítězil a obhájil titul šampiona polotěžké váhy, ale navíc si připsal svůj první knock-out v kariéře, který je zároveň tím historicky nejrychlejším ukončením na půdě organizace Oktagon MMA.

Přes 100 tisíc pro soupeře

Tímto velkolepým finišem si Vémola vysloužil i bonus ve výši 5 tisíc eur (122 tisíc korun), který hlavní sponzor Oktagonu Tipsport tradičně uděluje bojovníkovi či bojovnici za nejlepší výkon večera. Po akci nemohlo být pochyb, že tentokrát bonus dostane právě Vémola, jak ale po zápase řekl, peníze daruje svému soupeři, kterému zároveň prokázal respekt.

Doporučeno
Masakr, šok a Vémolovo KO za sedm sekund. Turnaj Oktagon 47 přinesl nezapomenutelné bitvy a tvrdá ukončení Masakr, šok a Vémolovo KO za sedm sekund. Turnaj Oktagon 47 přinesl nezapomenutelné bitvy a tvrdá ukončení 8. října 2023 8:10

„Poprosím Oktagon, aby Tipsport výkon večera předali mému protivníkovi. Donutil mě připravit se co nejtvrději to šlo. Viděl jsem, že tvrdě dře pro svoji rodinu a dítě, a chci, aby i nadále pokračoval,“ prohlásil Vémola, který se tak svého zaslouženého bonusu dobrovolně vzdal ve prospěch oponenta.

vémolavémolavémolavémola
Zobrazit galerii
(6)
Doporučeno
Malá holka, která zbije i velké chlapy. Šampionce Oktagonu lidé nevěří, že je bojovnice, v kleci se z ní ale stává tygřice Malá holka, která zbije i velké chlapy. Šampionce Oktagonu lidé nevěří, že je bojovnice, v kleci se z ní ale stává tygřice 6. října 2023 6:00

Vémola ihned po výhře řekl, že jeho kariéra pomalu, ale jistě spěje ke konci, jedním dechem však připomněl blížící se odvetu se slovenským velikánem Attilou Véghem. Kromě toho vyzval na další odvetu i svého rivala Patrika Kincla. Náš report z celého turnaje si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse