Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2023 15:17
Čas čtení 1:08
Daniel Mikolášik

VIDEO: Slavný raper během koncertu naplival těhotné fanynce do úst. Lidé jsou znechuceni

HUDBA RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Autor úspěšného hitu 2 Phones Kevin Gates tentokrát podle fanoušků přestřelil.

Americký raper Kevin Gates je známý tím, že si na stage pravidelně volá své fanynky, kterým na pár minut udělá krátkou soukromou show. Tentokrát to však podle mnohých přepískl, když své těhotné fanynce doslova plivl do otevřených úst, informuje Complex.

K situaci došlo během raperova turné Only The Generals v americké Virginii. Autor populárního hitu 2 Phones během své show přivedl na stage ženu v pokročilém stadiu těhotenství a posadil si ji na židli uprostřed stage před 20 000 přihlížejícími.

37letý raper se za ni postavil a chytil ji za bradu tak, aby ji měla nakloněnou dozadu pohledem směřujícím na něj. Vtom jí řekl, aby otevřela ústa, a pak jí plivl přímo na jazyk. Podle reakce si to fanynka užívala, ale mnozí diváci byli zhrozeni, pobouřeni a znechuceni.

Videa z tohoto aktu se okamžitě dostala na sociální sítě a lidé v komentářích jen nechápavě kroutí hlavou. „Ta žena ztratila veškerou sebeúctu“, „chudák její dítě“ nebo „extrémně nehygienické, hlavně v aktuálním postcovidovém období“, reagují lidé na Twitteru.

Není to ovšem poprvé, co to Gates přehnal. V září 2022 během turné Big Lyfe na chvíli pozastavil vystoupení, aby publiku názorně na svém mikrofonu u rtu ukázal, jak umí lízat klitoris. Následně to chvíli vypadalo, že si z kalhot vytáhne penis, když jeho ruka šmátralka skončila až v jeho spodním prádle.

Kevina Gatese většina lidí zná jako autora legendárního hitu 2 Phones z roku 2016, který v té době doslova vybuchl nejen v žebříčcích hitparád, ale také na sociálních sítích. Zavzpomínej si na něj:

 
Domů
Sdílet
Diskuse