Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je PR zpráva společnosti eVisions.
2. listopadu 2023 v 17:29
Čas čtení 1:33
Sponzorovaný obsah

Svatba krok za krokem

Svatba krok za krokem
Zdroj: Pixabay / Pexels
ZAJÍMAVOSTI SVATBA
Uložit Uložené

Svatba je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě, a jakmile rozhodnete, že je čas spojit své životy věčnou láskou, začíná dobrodružství a plánování.

Plánování svatby může být náročné, ale s dobrým plánem a organizací se můžete vyhnout stresu a zajistit, že váš velký den bude probíhat hladce. Následující průvodce vám krok za krokem pomůže při plánování svatebního obřadu a oslavy, kterou si budete pamatovat po zbytek života.

Předtím, než se vysloví slovo svatba

Partner (většinou muž) se musí rozhodnout, vyslovit a požádat svoji partnerku o ruku. Většinou se tak děje v nějaký speciální den, na speciálním místě a k tomuto aktu se většinou kupuje i zásnubní prsten. Zásnubní prsteny nemusí být jen ze zlata nebo stříbra, v módě je teď i zásnubní prsten z chirurgické oceli. Pokud partnerka vysloví „ano“, může se začít plánovat svatba.

Prvním krokem je rozhodnout se pro datum svatby a stanovit rozpočet. Datum vám pomůže určit, kolik času máte na plánování, a rozpočet vám řekne, kolik peněz můžete na svatbu utratit. Stanovení rozpočtu je klíčové, protože vám pomůže prioritizovat výdaje a vyhnout se nadměrným nákladům.

Hosté, místo a dodavatelé

Sestavte seznam hostů. Rozhodněte se, kdo dostane pozvánku na svatbu, a ujistěte se, že máte aktuální kontaktní informace na každého. Poté vyberte vhodnou lokaci pro svatební obřad a recepci. Zvažte, zda chcete svatbu uspořádat v kostele, na zámku, v zahradě, nebo někde jinde. Objednejte si pozvánky pro svatební hosty a vytvořte plán stolování. Vyberte také doplňky, jako jsou prsteny, šperky, kytice a svatební dort.

Doporučeno
Svatba dnes vyjde na statisíce. Klidně se můžete vzít v kostýmech a ve vysoké trávě, říká svatební koordinátorka Svatba dnes vyjde na statisíce. Klidně se můžete vzít v kostýmech a ve vysoké trávě, říká svatební koordinátorka 28. května 2024 v 14:00

Sbírejte nabídky od důležitých dodavatelů, jako jsou fotograf, catering, květinářství a hudebníci. Porovnávejte ceny a referenční zkušenosti, abyste si vybrali ty nejlepší. Rezervujte termíny s dodavateli co nejdříve, protože populární dodavatelé bývají rychle obsazeni.

Zábava a harmonogram

Sestavte harmonogram pro den svatby. Zahrňte do něj časový plán pro obřad, fotografování, večeři a taneční zábavu. Mějte na paměti, že většina svateb se koná v sobotu, takže populární místa a dodavatelé mohou být rychle obsazeni. Koordinační den svatby je klíčem k tomu, aby vše probíhalo hladce. Najměte si svatebního koordinátora, který se postará o organizaci všech detailů. Zkontrolujte, zda máte seznam kontaktů dodavatelů a záložní plán na případné nepředvídané události.

Slavnostní den

Den svatby je zde! Ujistěte se, že jste připraveni na to, co přijde. Vychutnejte si svůj svatební den a nezapomeňte na to, že je to hlavně o vás a vaší lásce. Plánování svatby může být náročné, ale s pečlivou přípravou a organizací můžete zajistit, že váš velký den bude probíhat hladce a bude plný lásky a štěstí.

Domů
Sdílet
Diskuse