Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. listopadu 2023 12:21
Čas čtení 1:15
Ilona Hobzová

Jean-Claude van Damme je v Praze. Na setkání s ním se těší i česká hokejová legenda

Jean-Claude van Damme je v Praze. Na setkání s ním se těší i česká hokejová legenda
Zdroj: Universal Pictures
OSOBNOSTI BOJOVÉ SPORTY FILM ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Hollywoodská hvězda a šampion bojových umění stráví v Česku tři dny. Kde ho můžeš potkat?

Jak už jsme tě informovali v říjnu, do Prahy míří Jean-Claude van Damme – belgický šampion bojových umění a hvězda filmů Krvavý sport, Živý terč či Kickboxer. V úterý bude hlavní hvězdou večera s názvem Noc s legendou v pražském klubu SaSaZu, během kterého ho vyzpovídá hokejista Jaromír Jágr.

Doporučeno
Brutální knock-out, drtivý kop mezi nohy a nový šampion. Co všechno přinesl Oktagon 48 v Manchesteru? Brutální knock-out, drtivý kop mezi nohy a nový šampion. Co všechno přinesl Oktagon 48 v Manchesteru? 4. listopadu 2023 23:43

Kolik míst ještě zbývá?

Jágra s van Dammem spojuje snímek Náhlá smrt z roku 1995, který se odehrává v kabině Pittsburgh Penguins v rozhodující sérii finále NHL. V rámci filmu se do branky Pittsburghu postavil i samotný van Damme. V sestavě „tučňáků“ tehdy byl i Jágr.

Náhlá smrt.
Náhlá smrt. Zdroj: Universal Pictures

„Tenkrát nám Jean-Claude van Damme ‚píchnul‘ v Pittsburghu, tak teď v Praze zkusím ‚píchnout‘ já jemu už za týden v SaSaZu. Mám rád tahle vtipná videa, a když on skočil na led, když jsme dostali gól, a pak chytil nájezd, já skočím za ním na pódium. Když to nebude Marku Vašutovi vadit (nerad bych dostal pěstí ve tmě), dám JCVD i pár otázek. Moderátora jsem ještě nedělal,“ napsal minulý týden Jágr na svůj Instagram s odkazem na moderátora Noci s legendou Marka Vašuta. Ten si pro změnu zahrál boxera ve filmu Pěsti ve tmě z roku 1986.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

„Jean-Claude van Damme přiletí soukromým tryskáčem. Bude ho doprovázet kolona osobních strážců, budou tam velmi přísná bezpečnostní pravidla, protože se jedná o globální hvězdu. Ubytován bude v pětihvězdičkovém hotelu a stráví v Praze tři dny,“ uvedl už minulý týden pro TV Nova promotér Petr Větrovský.

V pondělí by měla proběhnout tisková konference, druhý den nabídne utajenou večeři pro čtrnáct lidí, kteří si ji koupili v dražbě. Pak už následuje hlavní bod návštěvy, tedy Noc s legendou. Třetí den vyplní podle Větrovského přísně utajovaný trénink.

Doporučeno
Jean-Claude Van Damme: kvůli jeho závislosti na kokainu bylo natáčení občas noční můrou. Dokázal se ale vrátit mezi elitu Jean-Claude Van Damme: kvůli jeho závislosti na kokainu bylo natáčení občas noční můrou. Dokázal se ale vrátit mezi elitu 15. února 2022 16:30

Jestli ještě nemáš svou vstupenku na Noc s legendou, neváhej. K dispozici už jsou pouze místa na stání na balkoně nebo ochozu. Pořídit je můžeš za necelé dva tisíce korun na této adrese.

Domů
Sdílet
Diskuse