Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2023 10:25
Čas čtení 1:06
Ilona Hobzová

Do Prahy míří legenda bojových sportů i filmu. Vstupenky rychle mizí

Do Prahy míří legenda bojových sportů i filmu. Vstupenky rychle mizí
Zdroj: New World Pictures
OSOBNOSTI ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Jean-Claude Van Damme bude hlavní hvězdou velkolepého večera v pražském SaSaZu.

Hvězda filmů Krvavý sport, Kickboxer nebo Živý terč zavítá do Prahy v rámci exkluzivního večera s názvem Noc s legendou už 7. listopadu. Je to vůbec poprvé v české historii, co se mohou lidé s Jeanem-Claudem Van Dammem plánovaně setkat. Vstupenky na událost rychle mizí, jestli si ale pospíšíš, určitě stihneš jednu ulovit. Kolik tě setkání s filmovou legendou bude stát?

Levnější balkon i VIP stoly přímo u pódia

Noc s legendou slibuje nejen příběh této světové filmové hvězdy, ale také slavné hosty, překvapení, emoce, zážitky a neopakovatelnou atmosféru. Pokud tě akce láká, vstupenku můžeš koupit přes Ticketstream. Připrav si ale peněženku.

Anketa:
Láká tě večer s Jeanem-Claudem Van Dammem?
Jasně, už platím vstupenku.
Tohle klidně oželím.
Šel*šla bych, ale je to moc drahé.
Jasně, už platím vstupenku.
25 %
90 Hlasů
Tohle klidně oželím.
37 %
134 Hlasů
Šel*šla bych, ale je to moc drahé.
38 %
138 Hlasů

Nejlevněji lze pořídit místo na balkoně, za které zaplatíš 1 990 korun. Vybrat si také můžeš VIP místo u stolů přímo pod jevištěm. Místa nejblíže jevišti stojí 7 490 korun, vzdálenější pak 4 990 nebo 3 490 korun. K dispozici je pak ještě zvýšené přízemí, které tě budě stát 2 490 korun. Jestli je tvým snem vyfotit se s akčním hrdinou, i to bude možné. Umožní ti to nákup Meet & Greet kategorie za sedm tisíc korun.

Jean-Claude van Damme je dvaašedesátiletý belgický šampion bojových umění a herec známý zejména svým rozsáhlým seznamem akčních filmů. Pro jeho belgickou národnost a fyzickou dispozici se mu přezdívá The Muscles from Brussels, bývá také nazýván Králem Belgičanů. Více si o slavném herci můžeš přečíst v našem profilu.

Domů
Sdílet
Diskuse