Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub REFRESHER+ už od 25 Kč během prvních tří měsíců 😱
Čteš článek:
Česká klasika se umístila ve stovce nejlepších masových jídel na světě. Top pětka tě překvapí

4. místo

Čtvrté místo zaujala brazilská picanha. Maso je součástí spodního šálu zadní kýty. Přesněji se jedná o její horní trojúhelníkovou část, která má na povrchu vysoké tukové krytí. Picanha se nejčastěji připravuje na grilovacích jehlách nad ohněm, případně jako pečeně nebo steak. 

Picanha
Zdroj: Sepato / Wikimedia Commons
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse