Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. listopadu 2023 15:59
Čas čtení 0:27
Radka Klučárová

Žena obvinila Cristiana Ronalda, že ji znásilnil v hotelovém apartmá. Po letech se konečně dozvěděl verdikt soudu

Žena obvinila Cristiana Ronalda, že ji znásilnil v hotelovém apartmá. Po letech se konečně dozvěděl verdikt soudu
Zdroj: TASR/AP
SPORT
Uložit Uložené

Američanka Kathryn Mayorga obvinila sportovce, že ji v roce 2018 znásilnil ve svém hotelovém apartmá v Las Vegas. Po fotbalistovi požadovala milionové odškodné.

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo už zná verdikt soudu v případu obvinění ze znásilnění z roku 2009. Odvolací soud v USA zamítl odvolání o milionové odškodné a postavil se na stranu Ronalda, informuje South China Morning Post.

Američanka Kathryn Mayorga obvinila sportovce, že ji znásilnil ve svém hotelovém apartmá v Las Vegas. Od Ronaldových právníků tehdy dostala 375 tisíc dolarů za mlčení. Krátce poté soud rozhodl, že fotbalista nebude stíhán.

Mayorga se po nějaké době opět obrátila na soud. Za údajné porušení mlčenlivosti požadovala 25 milionů dolarů. Neuspěla a peníze se jí nepodařilo vymoci ani nyní. V loňském roce Ronaldovi právníci zažalovali Mayorgu za porušení dohody o mlčenlivosti a požadovali po ní odškodné ve výši 626 tisíc dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse