Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. prosince 2023 8:03
Čas čtení 0:45
Marek Pros

Kotlár jde sedět, hvězda Clash of the Stars neplatí alimenty. Budeme tam kouřit banány, řekl

Kotlár jde sedět, hvězda Clash of the Stars neplatí alimenty. Budeme tam kouřit banány, řekl
Zdroj: kotlar.security.official / Instagram
ZAJÍMAVOSTI CLASH OF THE STARS
Uložit Uložené

Neplatil alimenty na svých šest dětí a měl pletky s drogami. Jaroslav Kotlár přiznal v pořadu Jaromíra Soukupa, že ho v prosinci čeká basa.

Soukup Kotlárovi v televizi na přímo řekl, že si přečetl na internetu, že má jít do vězení. „Ano, pravda to je,“ odpověděl bijec.

„Budeme tam kouřit banány. Budu páchat ještě,“ snažil se Kotlár celou situaci zlehčit. „Ne, sranda. Já mám rád srandu. Jsem člověk, který si na srandě ujíždí. Člověk se nesmí trápit a plakat, i když to na něj dolehne, protože děti a ženy a ti, které milujeme... Je to tak, ale jsme silní. Musíme se smát a rozdávat kolem sebe hodně lásky. To nás dělá silnějšími,“ řekl.

Kotlár měl ale i slzy v očích, zejména v situaci, kdy začal mluvit o své rodině. Tehdy ho Soukup utišoval a dodával mu sílu. Chystaný zápas v Clash of the Stars s Rendysem Blahovským tedy nakonec neproběhne. 

V minulosti Clash of the Stars čelil několika vlnám kritiky. Během předminulého večera se například utkali influenceři Danny z TVTwixx a Dragunov. Problém zápasu spočíval v tom, že druhý jmenovaný influencer je nevidomý, zatímco Danny měl během zápasu oči „pouze“ zavázané. Kritizovaly se také rozdíly v odměnách, které se často odvíjely především od známosti dané celebrity, ale také podle schopnosti vyjednat si dostatečnou sumu. 

Domů
Sdílet
Diskuse