Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. prosince 2023 17:51
Čas čtení 1:11
Tereza Šnajdrová

Angelina Jolie naznačila, že končí s herectvím a stěhuje se do Asie. Její důvod tě překvapí

Angelina Jolie naznačila, že končí s herectvím a stěhuje se do Asie. Její důvod tě překvapí
Zdroj: Getty Images/Anthony Harvey
OSOBNOSTI ANGELINA JOLIE FILMOVÉ OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

„V manželství jsem ztratila možnost cestovat a svobodně žít. Až budu moci, přestěhuji se,“ řekla herečka.

Hollywoodská herečka Angelina Jolie v nedávném rozhovoru pro Wall Street Journal naznačila, že plánuje herectví pověsit na hřebík a ráda by se přestěhovala do Asie. V záři reflektorů je už od svých 20 let, neustále je v centru pozornosti a veřejnost propírá jak její kariéru, tak i osobní život. A právě z toho je již Jolie unavená. Co dalšího prozradila?

Doporučeno
FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu 6. prosince 2023 10:07

Poslední kapkou byl pro Angelinu Jolie její rozvod s Bradem Pittem, který se táhne již několik let. Její soukromý život tak není už ani trochu soukromý, což se herečce příliš nelíbí. Připustila dokonce i to, že kdyby si mohla vybrat, s herectvím by nikdy nezačala. „Dnes bych herečkou nebyla,“ přiznala. „Když jsem s herectvím začínala, neočekávalo se, že herci a herečky se budou tolik propírat na veřejnosti,“ pokračovala.

Nyní prý Angelina Jolie doufá, že jakmile bude její rozvodové řízení s Pittem uzavřeno, bude svobodná a bude moci cestovat. Doufá, že Los Angeles nadobro opustí. „V manželství jsem ztratila možnost cestovat a svobodně žít. Až budu moci, přestěhuji se,“ dodala s tím, že by se ráda usadila ve svém domě v Kambodži. 

Hollywood není zdravé místo

V jiném rozhovoru zase Jolie řekla, že Hollywood „není zdravé místo“ a cítí se v něm „trochu na dně“. „Mám pocit, že poslední desetiletí už nejsem sama sebou. Proto se nechci pouštět do nových filmů,“ pověděla pro Vogue. 

„Celý můj život se změnil. Ale zachránily mě moje děti. Naučily mě být v tomto světě jinak,“ dodala matka šesti dětí. 

Doporučeno
„Jsi prvotřídní h*jzl,“ vzkazuje svému otci syn Angeliny Jolie a Brada Pitta „Jsi prvotřídní h*jzl,“ vzkazuje svému otci syn Angeliny Jolie a Brada Pitta 22. listopadu 2023 9:59

Kromě herectví věnovala Angelina Jolie velké množství času také humanitární činnosti. Teprve v loňském roce skončila jako zvláštní vyslankyně Úřadu vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR). S OSN spolupracovala od roku 2001, zvláštní vyslankyní se stala v roce 2012. Za tu dobu se zúčastnila více než šedesáti misí v terénu. Humanitární aktivistkou zůstala nadále.

Domů
Sdílet
Diskuse