Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
9. prosince 2023 15:00
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Pan a paní Smithovi se vrací: Donald Glover a Maya Erskine jsou chladnokrevní vrazi. V čem bude seriál odlišný od filmu?

Pan a paní Smithovi se vrací: Donald Glover a Maya Erskine jsou chladnokrevní vrazi. V čem bude seriál odlišný od filmu?
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Slavný film Mr. and Mrs. Smith se stává seriálem. Kdy vyjde a o čem bude? ​

Slavný akční film Pan a paní Smithovi (Mr. and Mrs. Smith) s Angelinou Jolie a Bradem Pittem se transformuje do seriálové podoby. Tvůrci však upravili jeho premisu. V seriálu budou o své práci nájemných zabijáků vědět předem a vezmou se, aby měli lepší krytí. Od začátku budou společně pracovat na vraždění a špionských akcích.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Chceš hektolitry krve, absurdní postavy a vtipné hlášky? Egoistický Drákula ti to dá Co si pustit o víkendu: Chceš hektolitry krve, absurdní postavy a vtipné hlášky? Egoistický Drákula ti to dá 8. prosince 2023 15:00

Nové verze postav ztvárnili Donald Glover (Atlanta) a Maya Erskine (PEN15). Další postavy si zahráli špičkoví hollywoodští herci jako Paul Dano (The Batman), John Turturro (The Night Of), Parkey Posey (Beau is Afraid), Sarah Paulson (Ratched), Wagner Moura (Narcos), Alexander Skarsgård (Succession), Eiza Gonzalez (Baby Driver) nebo Ron Perlmann (Hellboy).

Pan a paní Smithovi mají premiéru na Amazon Prime Video již 2. února 2024. Seriál vytvořili Donald Glover (Atlanta) a Francesca Sloan (Atlanta, Fargo). První dvě epizody zrežíroval talentovaný Hiro Murai (Atlanta).

Domů
Sdílet
Diskuse