Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Toto jsou prý nejvtipnější televizní postavy. Vedou seriály Kancl a Přátelé

7. místo: Jake Peralta – Brooklyn 99

Detektiv Jake Peralta, kterého hraje Andy Samberg, je ústřední postavou komedie z policejního okrsku Brooklyn Nine-Nine. Jake je talentovaný, ale nevyzrálý detektiv, který kombinuje svůj talent pro řešení zločinů s bezstarostným přístupem, kterým často rozčiluje kapitána Raymonda Holta.

 

6. místo: Joey Tribbiani – Přátelé

Joey Tribbiani v podání Matta LeBlanca je roztomile naivní herec, jehož neúnavná honba za slávou se vyrovná pouze jeho vášni pro sendviče a ženy. Joey pochází z početné italsko-americké rodiny a díky své prostoduchosti a zlatému srdci je ceněným členem sehrané skupiny.

 

5. místo: Phil Dunphy – Taková moderní rodinka

Phil Dunphy, kterého v seriálu Taková moderní rodinka ztvárnil Ty Burrell, je typický potrhlý táta a nadšený realitní agent, který se neustále snaží být „cool tátou“. Jeho postavu charakterizuje bezbřehý optimismus, vynalézavý (často krkolomný) humor a upřímná snaha navázat kontakt s manželkou a třemi dětmi.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse