Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Toto jsou prý nejvtipnější televizní postavy. Vedou seriály Kancl a Přátelé

4. místo: Michael Scott – Kancl

Michael Scott, kterého hraje Steve Carell, je v populárním americkém seriálu Kancl neohrabaný, ale roztomile bezradný regionální manažer pobočky Dunder Mifflin ve Scrantonu. Michael má ambice být nejlepším přítelem všech a „nejlepším šéfem na světě“ a jeho trapné pokusy o humor spolu s nedostatkem sebeuvědomění často vedou k nepříjemným, ale zábavným situacím na pracovišti.

3. místo: Chandler Bing – Přátelé 

Chandler Bing je podobně jako Joey jednou z ústředních postav sitcomu Přátelé, známých svým pohotovým vtipem a neustálým používáním sarkasmu. Spolu se svou úzkou skupinou přátel prochází životními vzestupy a pády a často používá humor jako štít proti nepředvídatelnosti zaměstnání, vztahů a všeobecnému chaosu dospělosti. Chandlerův představitel, herec Matthew Perry, bohužel loni tragicky zemřel.

  

2. místo: Ron Swanson – Odbor městské zeleně

Ron Swanson v podání Nicka Offermana je v komediálním seriálu kníratým ředitelem oddělení parků a rekreace ve fiktivním městě Pawnee v Indianě. Swanson je přesvědčený libertarián s velkou láskou k masu, práci se dřevem a samotě. Jeho drsný zevnějšek a pohrdání vládní byrokracií tvoří zábavný kontrast k jeho něžnějším, soukromým chvilkám a jedinečným koníčkům.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse