Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2024 9:53
Čas čtení 1:48
Ilona Hobzová

Toto jsou prý nejhorší výkony jinak skvělých herců a hereček. Souhlasíš?

Toto jsou prý nejhorší výkony jinak skvělých herců a hereček. Souhlasíš?
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

I ti nejlepší herci mohou mít na kontě nějaký propadák.

Důvodů pro nepříliš přesvědčivý výkon jinak kvalitních filmových osobností může být hned několik. Podle serveru Ranker je často na vině scénář, role hercům nemusí sednout nebo jí zkrátka nedají tolik, kolik by si zasloužila, a na výkonu je to znát. 

Doporučeno
Tohle jsou nejvíce nenáviděné televizní postavy. Souhlasíš s výběrem? Tohle jsou nejvíce nenáviděné televizní postavy. Souhlasíš s výběrem? 8. ledna 2024 16:59

„Nemůžeme jim to vždy vyčítat, ale tito skvělí herci v minulosti předvedli několik skutečně hrozných výkonů,“ píše Ranker, který svůj žebříček letos v lednu aktualizoval. A kdo se umístil v top 7?

7. místo: Cate Blanchett (Indiana Jones a Království křišťálové lebky)

„Kromě vizuální stránky je téměř každá volba, kterou Blanchett ve filmu učiní, neúspěšná – ale určitě za to může i scénář, který dostala k dispozici. Místo zábavného padoucha dostaneme takového, který působí spíše jako dvourozměrná kreslená postavička,“ píše Ranker.

6. místo: Paul Giamatti (The Amazing Spider-Man 2)

„Paul Giamatti v roli Rhina – klasického Spider-Manova padoucha – je špatně zvolenou třešničkou na dortu celkově příšerného výběru. (...) Giamatti není nutně špatnou volbou pro obsazení této postavy, ale Rhino je zahrán tak, že nikdy nepůsobí jako hrozba.“

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse