Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. ledna 2024 16:59
Čas čtení 1:56
Ilona Hobzová

Tohle jsou nejvíce nenáviděné televizní postavy. Souhlasíš s výběrem?

Tohle jsou nejvíce nenáviděné televizní postavy. Souhlasíš s výběrem?
Zdroj: Warner Bros. UK
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Koho bys do seznamu zařadil*a ty?

Pokud jde o televizi, můžeme s jistotou říci, že mnozí z nás mají na postavy, které vidí na obrazovce, dost silný názor. Zatímco některé fiktivní postavy si srdce diváků a divaček okamžitě získají, další jsou doslova nenáviděné. 

Anketní web Ranker provedl průzkum mezi přibližně 30 000 televizními diváky a divačkami, aby zjistil, které postavy byly na konci roku 2023 vůbec ty nejvíce nenáviděné. V žebříčku nechybí charaktery z populární Hry o trůny, Glee nebo The Walking Dead.

10. místo: Ed Peletier – The Walking Dead

Ed Peletier, kterého hrál Adam Minarovič, byl postavou v populárním seriálu The Walking Dead na stanici AMC. Ed se v seriálu choval násilnicky ke své ženě Carol i dceři Sophii, přičemž v jedné scéně své ženě v táboře uštědřil facku.

9. místo: Calillou – Hurá za Kájou

Caillou je dětská televizní postavička, a proto se může zdát, že je na seznamu poněkud překvapivě. Někteří rodiče však tuto postavičku kritizují za to, že oslavuje špatné chování a vztekání se.

8. místo: Cersei Lannister – Hra o trůny

Cersei Lannister, kterou hrála Lena Headey, byla královnou Sedmi království. V seriálu byla často známá svou krutostí.

7. místo: Livia Soprano – The Sopranos

V seriálu není nouze o záporné postavy, ale Livia Soprano je rozhodně jednou z těch, které fanoušci považují za nejmanipulativnější. Livia, kterou hrála Nancy Marchand, byla matkou Tonyho Soprana a několikrát vyhrožovala, že svého syna zabije.

6. místo: Todd Alquist – Breaking Bad

Todd Alquist, kterého hrál Jesse Plemons, vařil metamfetamin v populárním seriálu Breaking Bad. Mnoho lidí považovalo postavu Todda za sociopata, který v průběhu seriálu zabil několik lidí.

5. místo: Guvernér – The Walking Dead

Guvernér, známý také jako Philip Blake, je považován za jednu z nejzlejších postav seriálu The Walking Dead. V seriálu zabil 69 lidí, a jedné ze svých obětí dokonce ukousl prst. Guvernéra hraje David Morrissey.

4. místo: Rachel Berry – Glee

Rachel Berry sice není padouch jako mnoho postav na seznamu, ale některé diváky a divačky rozčilovala svým bezohledným přístupem, kdy pro úspěch udělala cokoli. Někteří fanoušci si však postavu oblíbili díky jejímu odhodlání a pracovitosti. Rachel Berry hrála Lea Michele.

3. místo: Shou Tucker – Fullmetal Alchemist: Bratrství

Třetí na seznamu je postava jménem Shou Tucker z anime Fullmetal Alchemist: Bratrstvo, kterou namluvil Chuck Huber. Shou udělá cokoli, aby se stal úspěšným alchymistou – dokonce obětuje vlastní rodinu a nemá z toho žádné výčitky.

2. místo: Ramsay Bolton – Hra o trůny

Další postavou ze seriálu Hra o trůny je Ramsey Bolton, kterého hraje Iwan Rheon. Ramsay v seriálu mučil a zabil mnoho nevinných lidí.

1. místo: Joffrey Baratheon – Hra o trůny

Hra o trůny získala i první místo. Vůbec nejvíce nenáviděnou postavou je totiž Joffrey Baratheon. Joffrey se v seriálu dopustil řady zlých činů, zabíjel nevinné lidi a byl krutý ke Starkům. Představitel postavy Jack Gleeson se kvůli roli nenáviděného Joffreyho v seriálu Hra o trůny rozhodl odejít do hereckého důchodu. V roce 2023 se vrátil, objevil se v seriálu Sexuální výchova.

Domů
Sdílet
Diskuse