Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2024 15:49
Čas čtení 0:38
Radka Klučárová

Herečce Aně Geislerové napsal režisér Steven Spielberg. Adresoval jí krásné vyznání za práci na dokumentu

Herečce Aně Geislerové napsal režisér Steven Spielberg. Adresoval jí krásné vyznání za práci na dokumentu
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI HOLOKAUST STEVEN SPIELBERG
Uložit Uložené

Hollywoodský filmový velikán adresoval Geislerové dojemná slova.

Dojatá Aňa Geislerová se na instagramu pochlubila dopisem, který jí poslal slavný hollywoodský režisér Steven Spielberg. V něm jí děkuje za to, že namluvila komentář pro krátký dokumentární film, který provází návštěvníky památníku v Osvětimi.

Dopis ji dohnal k slzám

„Doma na mě čekala obálka, která mě nemohla více šokovat. Pro mezinárodní organizaci Shoa jsem namluvila komentář ke krátkému dokumentu, který provází návštěvníky památníku v Osvětimi. A od Stevena Spielberga mi přišel děkovný dopis,“ uvedla herečka. 

Zveřejnila také fotografii dopisu s režisérovým podpisem. Hollywoodský filmový velikán adresoval herečce slova, která by byla obrovskou satisfakcí pro každého herce či herečku. 

Doporučeno
Začalo to nevinnou hrou na masáž, dokud se neotočil na záda. Jak fungovala pedofilní organizace Jeffreyho Epsteina Začalo to nevinnou hrou na masáž, dokud se neotočil na záda. Jak fungovala pedofilní organizace Jeffreyho Epsteina 13. ledna 2024 17:00

„Milá Anno, přijměte prosím mé upřímné poděkování za to, že jste propůjčila svůj hlas našemu krátkému dokumentu. Svou citlivou interpretací jste pomohla osvětlit dojemný a klíčový okamžik světových dějin. Přibližujete tak souvislosti česky mluvícím návštěvníkům koncentračního tábora Osvětim. Vaše práce na filmu pomůže uctít památku všech, kteří v táboře přišli o život. Obdivuji vaši velkorysost ve formě sdílení vašeho talentu,“ stojí v dopise.

Aňa Geislerová
Zdroj: Aňa Geislerová (Instagram)
Aňa Geislerová, list
Zdroj: Aňa Geislerová (Instgram)
Domů
Sdílet
Diskuse