4. místo
Telecí želé neboli kalvsylta je švédský tradiční a jednoduchý pokrm, který se servíruje ve Švédsku o Vánocích. Připravuje se z mletého telecího masa, které se dusí společně s kořením a želatinou v masovém vývaru.
3. místo
Yerushalmi kugel je jeruzalémský pokrm vyrobený z tenkých vařených nudlí obalených v karamelizovaném cukru. Tento pokrm pochází už z 18. století. Kugel se tradičně podává při šabatu a dalších židovských svátcích.
2. místo
Americký ramen burger vymyslel bloger Keizo Shimamoto v roce 2013 v Brooklynu. Ramen burger se skládá ze dvou smažených housek s ramen nudlemi a masem. Do burgeru se přidává obvykle shoyu omáčka, rukolový dresink a jarní cibulka. Ramen burger se stal tak oblíbeným, že magazín Time ho zvolil jako jeden z nejvlivnějších hamburgerů, který kdy byl vytvořen.