Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2024 11:14
Čas čtení 0:27
Magdalena Trajerová

Thriller, ze kterého mrazí. Netflix připravuje filmovou adaptaci oceňovaného komiksu

Thriller, ze kterého mrazí. Netflix připravuje filmovou adaptaci oceňovaného komiksu
Zdroj: Netflix/Vražedný paradox
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Když omylem zabije masového vraha, stává se z něj hrdina, nebo také zločinec? Netflix chystá mrazivý thriller Vražedný paradox.

Lee Tang je obyčejný student, který si přivydělává prací v samoobsluze. Při nešťastném incidentu se nevědomky rozmáchne kladivem a omylem zabije jednoho ze svých zákazníků. S pocitem viny a strachu se vydává na útěk před detektivem Jang Nan-gamem. Ve chvíli, kdy se Lee rozhodne vzdát a udat se, přijde zpráva, která vše změní. Jeho obětí byl masový vrah, po němž policie pátrala už čtyři roky.

Doporučeno
Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence 29. ledna 2024 13:10

Vražedný paradox otevírá otázku morálky a spravedlnosti. Sleduje Leeův přerod z obyčejného studenta na samozvaného soudce spravedlnosti.

Předlohou seriálu je mnohonásobně oceněný stejnojmenný webový komiks. Režie se ujme Lee Chang Hee, korejský režisér, pod jehož taktovkou vznikl i seriál Moji spolubydlící z pekla.

Osmidílný krimiseriál vyjde 9. února na Netflixu.

Domů
Sdílet
Diskuse