Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. února 2024 14:35
Čas čtení 1:20
Barbora Adamkovičová

Téměř dvoumetrová modelka pózuje na OnlyFans s celou rodinou. Erotickými fotografiemi vydělává miliony

Téměř dvoumetrová modelka pózuje na OnlyFans s celou rodinou. Erotickými fotografiemi vydělává miliony
Zdroj: Instagram/ @marietemara
ZAJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložit Uložené

Lidé je kritizují, že jejich práce už hraničí s incestem.

Americká influencerka Marie Temara se zviditelnila na instagramu, kde ji sleduje přes 1,8 milionu lidí, a to především díky své neobvyklé výšce. Měří kolem 190 centimetrů (v některých videích uvádí, že měří 189 cm, v jiných 190, nebo dokonce 192 cm). Modelka z Miami se živí tím, že na OnlyFans předvádí své dlouhé nohy.

Doporučeno
Nový iOS 18 bude revoluční: Siri má vylepšit umělá inteligence. Jaké nové funkce nás čekají? Nový iOS 18 bude revoluční: Siri má vylepšit umělá inteligence. Jaké nové funkce nás čekají? 31. ledna 2024 7:45

„Všechny oči jsou na mě upřené, dřív jsem to vnímala jako něco negativního, teď to beru pozitivně. Na OnlyFans jsem extrémně úspěšná, protože lidé mají fetiš na gigantismus. Chtějí, abych zvedala malé muže a oblékala se do šílených kostýmů,“ vysvětlila v rozhovoru pro South West News Service.

Není však jediným vysokým členem rodiny. Její bratři měří podle zveřejněných videí přes 230 centimetrů a její matka údajně až 226 centimetrů. Tím se však stala terčem kritiky mnoha všímavých lidí, kteří dali najevo, že to není možné, protože podle Guinnessovy knihy rekordů měří nejvyšší žena 215 centimetrů a pochází z Turecka.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Temara (@marietemara)

Ostatní si myslí, že jsou zvrácení

Celá rodina je aktivní na sociálních sítích. Marie a její bratři se živí erotickými fotografiemi na OnlyFans. Její matka si zase vydělává zveřejňováním fotek svých nohou.

Doporučeno
Nejlepší pivo v Česku? Cizinci z celého světa sestavili seznam, ze kterého budeš kroutit hlavou Nejlepší pivo v Česku? Cizinci z celého světa sestavili seznam, ze kterého budeš kroutit hlavou 30. ledna 2024 6:05

Její otec, který v rodině naopak vyniká tím, že měří „jen“ 190 centimetrů, je na platformě také aktivní, uvádí portál Antiyoutuber.cz. Jejich kontroverzní kariéra pohoršuje jejich blízké, a dokonce i fanoušky. „To už hraničí s nějakým incestem. Vy fakt nejste normální,“ napsal jeden z nich na sociální síti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Temara (@marietemara)

Temara vzpomínala, jak s ní mnoho jejích blízkých přátel přerušilo kontakt poté, co začala tvořit erotický obsah. Její rodina se k ní však neotočila zády. „Moje rodina byla ta, která řekla: ‚Jsme stoprocentně s tebou, ať děláš cokoli. Dělej si se svým životem, co chceš.‘ Takže mě podporuje od prvního dne,“ uvedla. Společně jen na OnlyFans vydělávají více než 740 tisíc eur měsíčně, což je v přepočtu přes 18 milionů korun.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marie Temara (@marietemara)

Domů
Sdílet
Diskuse