Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2024 16:50
Čas čtení 1:18
Monika Růžičková

Sex pro lenochy: Tohle jsou nejlepší sexuální polohy, když jsi unavený*unavená

Sex pro lenochy: Tohle jsou nejlepší sexuální polohy, když jsi unavený*unavená
Zdroj: Pixabay/CC0/volné použití
ZDRAVÍ SEX
Uložit Uložené

Jak to vyřešit, když na tebe přijde chuť, ale nemáš zrovna energie na rozdávání?

Intimita je komplikovaná věc, občas na ni nemáme úplně náladu a nikdo by nás do ní rozhodně neměl nutit. Pokud jsi však unavený*unavená, ale stále chceš svou ložnici (nebo i jiné místnosti) proměnit v místo pro milostné hrátky, existuje pár nekomplikovaných a příjemných způsobů, jak na to.

Doporučeno
„Mám velký penis. Je to výhra?“ Konečně se dozvíš, jestli velký penis vede k většímu uspokojení „Mám velký penis. Je to výhra?“ Konečně se dozvíš, jestli velký penis vede k většímu uspokojení 18. ledna 2024 16:00

1. Lžičky

Při poloze lžičky (tzv. spooning) partneři leží vedle sebe jako dvě lžičky v příboru. V této poloze jsou těla přitisknuta k sobě a oba partneři jsou v pohodlné pozici. Tento způsob milování není nic náročného, ale zároveň je velmi intimní a umožňuje snadnou vzájemnou komunikaci, ideální pro pomalé a intimní chvíle.

2. Lotosový květ jinak

Namísto únavných rytmických pohybů vyzkoušej lotosový květ jinak. Tato pozice zdůrazňuje radost ze tření a stimulaci bodu G bez nadměrného úsilí. Změna spočívá v tom, že se partneři posadí obkročmo na posteli tzv. tváří v tvář. Pak už jen stačí pohybovat pánví a získáte nejen krásný výhled, ale také snadný přístup ke zbytku těla. Vhodné je to i pro používání erotických pomůcek.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse