Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. února 2024 13:34
Čas čtení 3:23
Ondřej Mrázek

Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit

Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit
Zdroj: Twitter / Belle Delphine
ZAJÍMAVOSTI ONLYFANS
Uložit Uložené

Iggy Azalea, Bhad Bhabie nebo Denise Richards. Kdo si na OnlyFans vydělává v současnosti nejvíc?

Ačkoliv někteří dříve nejlépe vydělávající tvůrci a tvůrkyně na OnlyFans jako Blac Chyna nebo Tyga platformu již opustili, miliony dolarů měsíčně stále přichází na účet řadě dalších. Jak vypadá současný žebříček nejlépe vydělávajících účtů, kolik mají předplatitelů, jaké částky za svůj obsah požadují a na kolik si celkově ročně přijdou, se nyní můžeš podívat v následujícím žebříčku.

Doporučeno
„Nahotu jsme doma nikdy neřešili,“ říká bývalá miss tattoo Nikol Kalašová. Proč nemá OnlyFans a jak branži ovlivnil Instagram? „Nahotu jsme doma nikdy neřešili,“ říká bývalá miss tattoo Nikol Kalašová. Proč nemá OnlyFans a jak branži ovlivnil Instagram? 25. ledna 2024 12:00

10. Karely Ruiz (2 miliony dolarů ročně)

Cena předplatného: 16 dolarů
Počet předplatitelů: skryto

Patří mezi nejoblíbenější influencerky, které v současnosti působí na OnlyFans. V listopadu se objevila na obálce časopisu Playboy Mexico, nicméně je to právě její účet OnlyFans, kde generuje velkou část svých příjmů. Podle svých slov si měsíčně přijde až na 160 tisíc dolarů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karely ruiz (@karelyruiz.of)

9. Gemma McCourt (6 milionů)

Cena předplatného: 30 dolarů
Počet předplatitelů: skryto

Gemma McCourt byla jednou z prvních tvůrců na OnlyFans, kteří se stali virálními poté, co se po internetu rozšířil jejich odhadovaný měsíční výdělek. Ten měl údajně činit 2,4 milionu dolarů, tato částka ale nekoresponduje s daty webu Many of Many, který uvádí, že si Gemma vydělá spíše „pouze“ okolo půl milionu dolarů měsíčně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gemma McCourt (@justgemmal)

8. Sky Bri (7,8 milionu)

Cena předplatného: 20 dolarů
Počet předplatitelů: skryto

Sky Bri je influencerka na TikToku a modelka na OnlyFans, která si získala popularitu díky příspěvkům na sociálních sítích s Jakem Paulem. Na základě posledních trendů si údajně přijde na zhruba 650 tisíc dolarů měsíčně, podobně jako mnohé jiné dívky však veřejně své výnosy maličko nadsazuje.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sky Harrison (@realskybri)

7. Brianna Coppage (10 milionů)

Cena předplatného: 15 dolarů
Počet předplatitelů: skryto

Brianna Coppage patří mezi nejrychleji rostoucí tvůrkyně na OnlyFans. Bývalá středoškolská učitelka, která se rozloučila se svým učitelským platem 42 tisíc dolarů ročně ve prospěch jiné kariéry, si nyní přijde v průměru na 850 tisíc dolarů měsíčně a částka stále roste. V budoucnu by se klidně mohla dostat na úroveň Belle Delphine či Corinny Kopf.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Brianna Coppage (@bricoppage)

6. Corinna Kopf (10 milionů)

Cena předplatného: 19,99 dolaru
Počet předplatitelů: skryto

Corinna Kopf je stejně jako Amouranth streamerka, která si na vrcholu své popularity založila účet OnlyFans. Na OnlyFans vydělává v průměru 850 tisíc dolarů měsíčně, což potvrdil její přítel David Dobrik poté, co na TikToku zveřejnil video s jejími výdělky za období od června 2021 do února 2022. Samozřejmě se dá předpokládat, že ta částka za dobu od zveřejnění tohoto videa mírně klesla, protože přišel covid. Nemělo by se však jednat o nějak dramatický pokles.

5. Amouranth (10 milionů)

Cena předplatného: 14,99 dolaru
Počet předplatitelů: skryto

Kaitlyn Siragusa aka Amouranth je americká streamerka, která přesedlala na OnlyFans na plný úvazek a ročně si tam přijde až na deset milionů dolarů. Nedávno prozradila, že si od 1. ledna 2020 do 3. ledna 2024 vydělala neskutečných 57 milionů dolarů. Její příjmy jsou nicméně tvořeny i dalšími sítěmi, jako je Twitch, TikTok, YouTube, Instagram nebo Cameo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kait Wild (@kaitgonewild)

4. Belle Delphine (14,4 milionu)

Cena předplatného: 35 dolarů
Počet předplatitelů: skryto

Jedna z nejpopulárnějších tvůrkyň obsahu na OnlyFans, Belle Delphine, patří i nadále mezi ty nejlépe placené. Její příjmy by měly činit kolem 1,2 milionu dolarů měsíčně, což dívka uvedla v exkluzivním rozhovoru pro Business Insider. Nemalou roli na tom jistě hraje i fakt, že si účtuje za předplatné prakticky dvakrát tolik, co většina ostatních dam na tomhle listu. Touhu po svém obsahu pak vzbuzuje u fanoušků a fanynek jistou mysteriózností a častými pauzami, které si od sociálních sítí bere.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Belle Delphine (@belle.delphine)

3. Denise Richards (24 milionů)

Cena předplatného: 25 dolarů
Počet předplatitelů: skryto

Denise Richards asi filmovým fanouškům netřeba představovat. Bývalá Bond girl se na OnlyFans ještě spolu se svou dcerou přidala teprve nedávno, už nyní ovšem patří mezi nejlépe placené ženy na platformě. Hollywoodská kráska sice nesdílí nic tak riskantního, s více než 100 tisíci fanoušky si ale v klidu vydělá přes dva miliony dolarů měsíčně. Bývalá partnerka Charlieho Sheena se tak v těchto dnech nemá zrovna špatně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Denise Richards (@deniserichards)

2. Bhad Bhabie (34 milionů)

Cena předplatného: 23,99 dolaru
Počet předplatitelů: skryto

Američanka Bhad Bhabie, internetový fenomén, který začínal jako předmět nespočtu memů, se rozhodla využít svou bizarně nabytou slávu a díky OnlyFans své obří množství fanoušků poctivě každý měsíc kasíruje. V průměru si údajně přijde na 2,8 milionu dolarů, což ji automaticky řadí mezi nejvíce výdělečné dívky na platformě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Bhabie (@bhadbhabie)

1. Iggy Azalea (36 milionů)

Cena předplatného: 20,99 dolaru
Počet předplatitelů: skryto

Za suverénní královnu pak již řadu let platí australská rapperka a zpěvačka Iggy Azalea. Ta dokonce musela v minulosti sama korigovat spekulace, že si ročně přijde na platformě ke 48 milionům dolarů, skutečná částka je podle ní o něco nižší – poslední odhady tak mluví spíše o třech milionech měsíčně, což by vycházelo na 36 milionů za rok. A byť jí Bhad Bhabie šlape na paty, Iggy nejspíš nějakou dobu bude ještě OnlyFans vládnout.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Iggy Azalea (@thenewclassic)

Domů
Sdílet
Diskuse