Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2024 16:42
Čas čtení 0:40
Karolína Uličná

VIDEO: Policie zabavila luxusní Pagani v hodnotě 6 milionů eur. Má patřit samotnému majiteli automobilky

VIDEO: Policie zabavila luxusní Pagani v hodnotě 6 milionů eur. Má patřit samotnému majiteli automobilky
Zdroj: Unsplash / Edoardo Giudici Saraval
ZAJÍMAVOSTI AUTOMOBILY
Uložit Uložené

Horacio Pagani řídí stejný vůz, který se objevil na videu na sociálních sítích, jež vzbudilo zájem veřejnosti.

Švýcarská policie při běžné dopravní kontrole zabavila luxusní vůz Pagani. Konkrétně se jednalo o Huayru Codalunga, oblíbený model majitele luxusní automobilky Horacia Paganiho, který je pravděpodobně také majitelem zabaveného vozidla. Hodnota téhle exkluzivní krásky činí 7,4 milionu dolarů, uvádí server Autoevolution.

Doporučeno
Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit 26. února 2024 13:34

Policisté vůz prohlédli a prošli všechny dokumenty, na jejichž základě rozhodli o jeho zabavení. Důvody zabavení zatím nejsou známy. Spolu s Huayru Codalunga byl u silnice zastaven i další exkluzivní sportovní vůz – Ferrari Testarossa. Oba řidiči pravděpodobně mířili do lyžařského střediska. Nasvědčují tomu lyže na střeše červeného Ferrari.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Freddie Atkins (@tfjj)

Situaci zachytil fotograf Freddie Atkins, který právě takové luxusní vozy fotografuje. „Nefoťte!“ stálo pod jeho příspěvkem, který celý incident zachycoval. „Ještě štěstí, že jsem místo toho natáčel,“ napsal autor ironicky pod fotku.

Incident vzbudil pozornost na internetu nejen kvůli vysoké hodnotě vozu, ale také proto, že by mohl patřit samotnému zakladateli společnosti Horaciu Paganimu, o němž je známo, že jezdí podobným vozem. Zatím však tato informace nebyla oficiálně potvrzena.

Domů
Sdílet
Diskuse