Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2024 16:47
Čas čtení 0:55
Anna-Marie Hanzlíková

Co se stalo ve Vegas, nezůstane ve Vegas? Tahle tiktoková kauza rozděluje internet

Co se stalo ve Vegas, nezůstane ve Vegas? Tahle tiktoková kauza rozděluje internet
Zdroj: Unsplash/ Wesley Tingey
ZAJÍMAVOSTI TIKTOK VZTAHY
Uložit Uložené

„Pokud měl tvůj snoubenec rozlučku 9. března ve Vegas, podvedl tě, napiš mi,“ řekla ve videu uživatelka TikToku. Budoucí ženich s ní měl flirtovat a své nastávající být i nevěrný. Video se stalo virálním a k nevěstě se prý nakonec opravdu dostalo.

Virální video nahrála před dvěma dny na TikTok uživatelka @tianawiltshire. Tvrdí v něm, že partička oslavující rozlučku se svobodou měla být pořádně rozjařená, ale nejen to.

„Chtěla jsem ho otestovat. Flirtoval se mnou,“ tvrdí Tiana ve svém videu. Chtěla z něj dostat jeho Instagram, aby jeho nastávající mohla napsat a před podvodníkem ji varovat. Ten jí ho sice dal, jeho snoubenku se ale dohledat nepodařilo. Natočila alespoň video na TikTok, kde se ji snaží dohledat. Údajně byla i svědkem toho, kdy měl snoubenec dívku podvést.

@tianawiltshire

*SATURDAY MARCH 9!!!!* not sunday sorry im hungover. PLEASE DO NOT MARRY HIM. A girl told us this and we went over to get his insta so we could tell you. The fact he immediately gave us his info also goes to show loyalty…. HELP ME FIND THIS GIRL 😭

♬ original sound - Tiana Wiltshire

„Bylo to v sobotu 9. března, celá skupina na sobě měla růžové klobouky, jeho jméno se rýmuje s ‚cat Saddams‘,“ popisuje všechny podrobnosti ve zmíněném videu, které má na 22 milionů zhlédnutí.

Doporučeno
Generace Z mění pravidla: Je možné mít štěstí ve hře i v lásce Generace Z mění pravidla: Je možné mít štěstí ve hře i v lásce 18. dubna 2024 15:00

V úterý pak nahrála video, ve kterém zvědavé sledující informovala, že se druhou ženu opravdu podařilo najít. V usvědčení pomohlo i video jiné dívky, která skupinu potkala na party o den dříve. Chování ženicha prý bylo podobné a svou nastávající podvedl i tam. Známé pořekadlo, že co se stalo ve Vegas, zůstane ve Vegas, tak možná v době TikToku tak úplně neplatí.

Domů
Sdílet
Diskuse