Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
22. března 2024 9:10
Čas čtení 1:18
Ilona Hobzová

Od Rodu draka po olympiádu v Paříži. Platforma Max začne v Česku vysílat 21. května

Od Rodu draka po olympiádu v Paříži. Platforma Max začne v Česku vysílat 21. května
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX WARNER BROS.
Uložit Uložené

Kromě Česka bude Max v první vlně spuštěn v dalších zemích střední a východní Evropy, v severských zemích, Španělsku, Portugalsku a Andoře.

Společnost Warner Bros. Discovery ve čtvrtek oznámila, že její rozšířená streamovací
platforma s názvem Max bude v prvních zemích Evropy spuštěna 21. května. Max nabídne obsah z platformy HBO Max, k tomu navíc reality show a dokumenty z produkce Discovery a přímé sportovní přenosy ze streamovací služby Eurosport.

Doporučeno
Nejepičtější fantasy seriál současnosti se vrací s druhou řadou. Trailer slibuje totální válku Nejepičtější fantasy seriál současnosti se vrací s druhou řadou. Trailer slibuje totální válku 21. března 2024 16:03

Vznikne tak unikátní služba, která nabídne každému členovi rodiny úžasný divácký zážitek, ať už ocení premiérové seriály, nové i kultovní filmy, sportovní přenosy, nebo vysílání lineárních kanálů (v některých zemích) – poprvé na jednom místě.

Spuštění Max v Evropě bude doprovázet očekávaná druhá řada seriálu HBO Original Rod draka. Premiéra proběhne v Americe 16. června, v Evropě o den později. Max přinese evropským divákům nový zážitek – nabídka obsahu je více než dvojnásobná (i před započtením přímých sportovních přenosů). V létě bude Max jediné místo, kde bude možné sledovat každý moment Olympijských her v Paříži 2024 (ve 25 evropských zemích, kde bude Max dostupný). Paříž 2024 bude součástí všech plánů předplatného, takže se na největší sportovní událost na světě budou moci dívat všichni předplatitelé.

Vybírat půjde ze široké nabídky kvalitní podívané, jako jsou filmy z produkce Warner Bros.
(Barbie, Aquaman a ztracené království, Wonka) nebo seriály HBO Originals (The Last of Us, Bílý lotos, Euforie, Temný případ: Noční krajina, Režim, Sympatizant). Na Max také míří nový Max Originals, kde jsou rozvíjeny příběhy velkofilmů Warner Bros. Pictures (Tučňák, Duna: Proroctví, Vítejte v Derry To Stephena Kinga).

Doporučeno
Naked Attraction konečně v Česku? Castingy už běží Naked Attraction konečně v Česku? Castingy už běží 21. března 2024 10:55

Těšit se můžeš i na klasické filmy z knihovny WB, jako jsou sága Harry Potter, Paddington, Matrix, Temný rytíř, Joker a Pán prstenů, i na oblíbené tituly z produkce Discovery jako 90denní snoubenci, Zlatá horečka nebo Dům na opravu.

Doplněk Sport přinese divákům celou řadu evropských i světových sportovních událostí, jako jsou tenisové grandslamy (Australian Open, French Open, US Open), závody cyklistické Grand Tour (Giro d’Italia, La Vuelta a España, Tour de France i Tour de France Femmes), 24hodinový závod Le Mans i mistrovství světa a světové poháry v zimních sportech. Vysílací práva se v různých zemích liší.

Domů
Sdílet
Diskuse