Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2024 13:00
Čas čtení 0:42
Radka Klučárová

Colin Farrell jako Batmanův věčný rival. Trailer k seriálu The Penguin ukazuje chladnokrevný vzestup k moci v gothamském podsvětí

Colin Farrell jako Batmanův věčný rival. Trailer k seriálu The Penguin ukazuje chladnokrevný vzestup k moci v gothamském podsvětí
Zdroj: HBO Max
FILMY A SERIÁLY BATMAN HBO MAX
Uložit Uložené

Oficiální upoutávka na připravovaný seriál obsahuje monolog gangstera Oswalda Cobblepota a sleduje jeho vzestup k moci v gothamském podsvětí.

Streamovací platforma HBO Max zveřejnila upoutávku na spin-off populárního seriálu o Batmanovi s názvem The Penguin. Záporáka v seriálu ztvární Colin Farrell, který se jako gothamský gangster poprvé objevil ve filmu Matta Reevese Batman z roku 2022 (Cloverfield a poslední dva díly Planety opic).

Oficiální upoutávka na chystaný seriál obsahuje monolog gangstera Oswalda Cobblepota a sleduje jeho vzestup k moci v gothamském podsvětí. „Když jsem byl malý, byl tu jeden gangster, chlápek ze staré školy. Rex Calabrese. Byla to velká ryba. Pomáhal lidem. Když tě viděl na ulici, zavolal tě,“ začíná Cobblepot své vyprávění.

„Když mi bylo čtrnáct, dostal infarkt a zemřel, stále s doutníkem v ruce. V mém sousedství se na jeho počest pořádá průvod. Nebylo to nic okázalého, ale bylo to gesto, vyjádření lásky, toho, co znamenal. Dokážete si představit, že by na vás někdo takhle vzpomínal?“

Showrunnerkou seriálu je Lauren LeFranc, která napsala scénáře k seriálům jako Chuck nebo Agents of S.H.I.E.L.D. Kromě Farrella si v seriálu zahrají Clancy Brown, Carmen Ejogo, Cristin Milioti, Shohreh Aghdashloo, Michael Kelly a další. Premiéra seriálu se očekává letos na podzim.

Domů
Sdílet
Diskuse