Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Tohle jsou nejhezčí ulice Evropy. Do žebříčku se probojovala i jedna pražská

4. Zlatá ulička, Praha, Česko

Z předchozího výběru sis pravděpodobně všiml*a, že se do výběru dostaly turisticky profláklé ulice. Nejinak je tomu i v případě Prahy, kam se asi nepřekvapivě dostalo jedno z hlavních lákadel Pražského hradu, Zlatá ulička. Pokud by sis ji chtěl*a užít bez zmiňovaných davů, doporučujeme dát na tip Janka Rubeše a vyrazit tam pozdě večer.

3. Burano, Benátky, Itálie

Burano je ostrov v blízkosti slavných Benátek, odkud se tam dostaneš krátkou jízdou lodí. Vyrábí se na něm slavné sklo. Stejně proslulé jsou ale i barevné domy, navíc v těsné blízkosti krásného italského moře. Občas se tak Buranu přezdívá nejbarevnější ostrov Itálie.


2. Rua Da Bica De Duarte Belo, Lisabon, Portugalsko

Jestli jsi někdy na Instagramu viděl*a nějakou fotku od svých kamarádů*kamarádek z Lisabonu, vsadíme se, že byla právě odtud. Z téhle ulice totiž zachytíš slavnou žlutou tramvaj, jak jede po prudce se svažujícím kopci, a na fotku se ti vejde i kus oceánu a fotogenické portugalské domy. Zkrátka instaspot.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse