Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2024 v 8:15
Čas čtení 2:05
Ella Petrová

Tohle je pět největších hvězd TikToku. Zákazem v USA by mohly přijít o velký balík

Tohle je pět největších hvězd TikToku. Zákazem v USA by mohly přijít o velký balík
Zdroj: Tiktok/Khaby Lame
OSOBNOSTI TIKTOK
Uložit Uložené

Do devíti měsíců by údajně mělo dojít ke zrušení TikToku v USA. Co by to pro tyto megahvězdy znamenalo?

Prezident Joe Biden zvažuje zrušení TikToku v USA, zákon už prošel i Sněmovnou reprezentantů a Senátem. Pokud ByteDance svou společnost do devíti měsíců neprodá, opravdu bude aplikace po celých Spojených státech zakázaná.

Doporučeno
Život je krátký, najdi si milenku. Seznamka lákala nevěrníky, teď o ní vznikl Netflix dokument Život je krátký, najdi si milenku. Seznamka lákala nevěrníky, teď o ní vznikl Netflix dokument 17. května 2024 v 16:56

To tedy špičkovým tvůrcům neslibuje úplně zářnou budoucnost. Tyto influencery sledují miliony fanoušků a fanynek, což jim přineslo nejen slávu, ale i nemalý obnos peněz. Nyní čelí riziku, že přijdou o své platformy a budou se muset realizovat v něčem jiném.

5. Addison Rae – 88,8 milionu sledujících

V roce 2020 se dostala na první místo seznamu sedmi nejlépe vydělávajících TikTok hvězd podle časopisu Forbes poté, co během jednoho roku vydělala pět milionů dolarů díky své nové make-up řadě, sponzorovanému obsahu a dohodách o podpoře.

Doporučeno
Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix 16. května 2024 v 17:21

Když se přestěhovala do Los Angeles, stala se součástí Hype Housu, kde se skamarádila s ostatními TikTok hvězdami. Chodila s Brycem Hallem, dalším známým influencerem a nyní i boxerem. Prosadila se i v hudbě, herectví, tanci a modelingu. Na co sáhla, tam se jí dařilo. Poměrně dost ji i proslavilo přátelství s Kourtney Kardashian.

4. Bella Poarch – 94,1 milionu sledujících

Tiktokerka se stala známou poté, co začala zveřejňovat videa, když dosloužila v námořnictvu. V podcastu Call Her Daddy se svěřila, že kvůli toxickému prostředí doma potřebovala odejít a jediný způsob pro ni tehdy představovala armáda.
 
Nejvíce ji proslavilo video s písní M to the B od britské zpěvačky Millie B. To má dnes 773,5 milionu zhlédnutí.

3. MrBeast – 94,6 milionu sledujících 

Jimmy MrBeast Donaldson je vlivný nejen na TikToku, ale i na YouTube, kde má 232 milionů odběratelů. V roce 2022 se dokonce na této platformě stal nejsledovanější osobou. Je známý pro svou filantropii a poutavý content. V roce 2018 daroval produkty v hodnotě 100 tisíc dolarů bezdomovcům, to poté zopakoval i s řidičem Uberu, servírkou či lidmi na parkovišti.

@mrbeast Probably the easiest thing I’ve done in my life 😤 #empirestatebuilding #easy #climbing #newyork ♬ original sound - MrBeast
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse