Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
22. května 2024 18:08
Čas čtení 0:59
Veronika Ábelová

VIDEO: Nepřesvědčivé postavy a levné kulisy? Trailer na novou českou pohádku budí rozpaky

VIDEO: Nepřesvědčivé postavy a levné kulisy? Trailer na novou českou pohádku budí rozpaky
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Nová česká pohádka Princezna na hrášku bude v kinech už 30. května. Zveřejněný trailer ale podle mnohých nevypadá příliš přesvědčivě.

Podle předlohy pohádky spisovatele Hanse Christiana Andersena natočila režisérka Martina Adamcová novou pohádku. Pohádkový příběh Andersena vypráví o dívce královského původu, kterou při spánku prozradí kulička hrášku pod několika matracemi. V průběhu let se pohádka dočkala mnoha televizních i animovaných adaptací.

Doporučeno
Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix Mrazivý příběh českých sériových vrahů míří na Netflix 16. května 2024 17:21

Hlavní postavu francouzské princezny Agnes ztvární v novém filmu Jasmína Houf. Po jejím boku se objeví Pavel Kříž, Dagmar Havlová, Ladislav Korbel nebo Lucie Vondráčková. Před kamerou se objeví i Martina Adamcová, která se zároveň zhostila režisérské role.

Martina Adamcová žije v Kanadě a můžeš ji znát například z Tankového praporu. Stojí za režií kanadského filmu The Perfect Kiss, který se před pěti lety objevil i v českých kinech. Hlavní roli ztvárnila právě Lucie Vondráčková a film neměl příliš kladné recenze. Lidé ho dokonce hodnotí jako 11. nejhorší vůbec.

Pohádka v režii Adamcové začíná na francouzském zámku, kde žije princezna Agnes de Sully de Montana Bleue. Tu jednoho rána probudí hlučný nespokojený lid pod jejími okny a ona musí utéct do bezpečí. Poslechne rady své komorné a vrátí se do dalekých rodných Čech. Tam se do ní zamiluje syn nedůvěřivé hraběnky, která ji nechá podrobit už známé zkoušce. Dokáže princezna usnout na hrášku a prokázat tím svůj vznešený původ?

Doporučeno
Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu Nejhorší filmy všech dob: Nechybí kanadská komedie s Vondráčkovou nebo dvojka Titanicu 26. března 2024 7:30

„Z čerstvě zveřejněného traileru není jasné, zdali zmatenost v prezentovaných obrazech vychází spíše ze střihu ukázky, anebo skutečného materiálu, v každém případě zatím vedení hereckých tváří nevypadá příliš přesvědčivě a zřejmě i na kulisách se šetřilo, jak jen to šlo,“ komentuje trailer Mojmír Sedláček z webu Kinobox.

Domů
Sdílet
Diskuse